Hoppa till sidans innehåll

Ponnyallsvenskan


HOPPTÄVLING SÖNDAG

På söndag är det äntligen dags för oss att ordna omg 2 av ponnyallsvenskan Div 3 hoppning! Många klubbkamrater är med och tävlar och DRK har ett lag med i lagklassen. 15 lag är med och det kommer att vara många externa ekipage som tävlar hos oss.

Nedan följer VIKTIG INFORMATION från tävlingsledningen till ALLA inblandade – deltagare, funktionärer, föräldrar m.fl. Läs igenom allt så att ni har full koll inför helgens tävlingar.

BANBYGGE

Obligatoriskt banbygge på lördag kl 16:45 för ALLA som ska vara med och tävla! Kan du inte hjälpa till på söndag kanske du kan komma och bygga bana på lördag. Vi förbereder även anläggningen inför tävlingen och tar tacksamt emot hjälp med det.

FUNKTIONÄRER

Här finns funkisschemat

Särskild info till banpersonalen kommer att delas ut vid funkisgenomgången.
Alla funktionärer som är med i clear round samlas i lådrummet kl 8 på söndag.
Som förberedelse är det bra att läsa på vad de olika funkisuppgifterna innebär
VIKTIGT att ALLA, ink funktionärer, läser medl. till ryttare: https://equipe-online.s3.amazonaws.com/assets/111711/original.pdf

Det är JÄTTEVIKTIGT att ni hör av er om ni får förhinder på söndag!

FUNKISFIKA

Vi vill gärna att så många som möjligt bakar till alla underbara funktionärer! Har du inte möjlighet att hjälpa till på söndag kanske du kan bidra med ett bakvek till alla underbara funktionärer! Lämna ditt bakverk i teorisalen.

STARTLISTOR

Här hittar ni startlistor till söndagens klasser. Där ser ni att det är många klubbkamrater och ekipage från ridskolan med och tävlar: https://online.equipe.com/sv/clubs/957598

Stort TACK alla underbara klubbkamrater för er hjälp och engagemang. Utan alla ideella krafter kan klubben inte ordna tävlingar som dessa – alla insatser är värdefulla.

Vi ser fram emot en riktigt härlig dag tillsammans på söndag,
Caroline Frumerie, Lena Lindberg, Miranda Edsparr, Pi Eldblom och Rikard Kjellman

Uppdaterad: 03 MAJ 2019 12:17 Skribent: Isabelle Erwald
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2019-2020

Klubbkläder

 

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link