Hoppa till sidans innehåll

Grönt kort


DAGS FÖR GRÖNT KORT KURS

Information om Grönt kort Grönt kort är en kurs för att få tävla på enstjärnig nivå och uppåt. Alla som fyllt 14 år (eller fyller under året) måste ha ett grönt kort för att kunna tävla enstjärnig nivå och uppåt, men man kan ta kortet från det år man fyller 13 år. De som är yngre än 14 kan tävla på en målsmans/vuxens kort.

Kursen innehåller information om bland annat hur det går till att tävla från att du anmäler dig till att du är tillbaka hemma i stallet, tävlingsregler och ridsportens organisation. Ett tillfälle inkluderar lastning i trailer (utan häst). Kursen är uppdelad på fem träffar, och ett tillfälle för skriftligt prov.

Tre av träffarna kommer att ske över Teams. Länk skickas per mejl inför träffen. Nytt för i år är att alla deltagare behöver beställa inloggning till kurshemsidan på egen hand, via länken nedan. Beställ gärna i god tid innan första träffen. Mer information om hur kurshemsidan kommer att användas får ni inför första träffen. https://www.sisuidrottsbocker.se/.../gront-kort-galler.../

Man måste vara med på alla träffar för att få göra provet. Missar man en gång får man vänta till nästa kurs med att ta igen det om det inte finns särskilda skäl. För vuxna (över 18) är det inte krav på att närvara på alla träffar men klubben rekommenderar att man gör det eftersom mycket tid läggs på erfarenhetsutbyte och diskussioner (man måste dock närvara på träff 5 för att kunna göra provet).

ANMÄLAN: Sker via mejl till This is a mailto link.

Sista anmälningsdag är 10 oktober!

Förtur ges till 1. Klubbmedlemmar (junior och därefter senior)

2. Juniorer icke-klubbmedlem. Obs att det är begränsat antal platser.

Icke-klubbmedlem kan deltaga i mån av plats.

BETALNING: Se priser nedan. Betalningen sker via TDB (tävlingsdatabasen), information om detta kommer på mejl när du får din plats bekräftad.

Det är först vid bekräftelsen du har en plats på kursen. Medlem junior 350 kr Medlem senior 550 kr Icke-medlem junior 600 kr Icke-medlem senior 800 kr Datum: Träff 1 (fysisk träff):tisdag 12/10 kl 18-20.30
Träff 2 (Teams): tisdag 19/10 kl 18-20
Träff 3 (Teams): måndag 25/10 kl 18-20
Träff 4 (Teams): måndag 8/11 kl 18-20
Träff 5 (fysisk träff): söndag 14/11 kl 13-16
Träff 6: prov – datum bestäms gemensamt
Välkomna! Kursledare: Emelie Colérus och Marie Leckström Vid frågor mejla This is a mailto link

Uppdaterad: 16 OKT 2020 12:05 Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...