Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen (bilder kommer snart)


 

Miranda Edsparr

Ordförande

Hej, jag heter Miranda Edsparr och är 16 år. Det här är mitt tredje år i USEK och ni kan se mig i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Är det tävling på helgen eller aktivitet med USEK så hittar ni mig där då också! Min favorithäst var Harry som tyvärr såldes julen 2016, men om jag måste välja någon annan så är det Geisha och Walter. Men jag gillar att hopptävla Maik också! Jag går i 1:an på Täby Enskilda och när jag inte är i stallet så pluggar jag eller är med vänner! Hoppas vi ses i stallet!  

 

Ebba Kjellman

Vice Ordförande

Hej, jag heter Ebba och är 15 år. Det här är mitt andra år i USEK och ni kan se mig i stallet på tisdagar, onsdagar, fredagar, på tävlingar och andra roliga aktiviteter! Min favorithäst i stallet är Rolette, som jag även sköter. Jag bor i stan och går på Gärdesskolan i 9:an. När jag inte är i stallet så brukar jag plugga eller hänga med kompisar. Vi ses i stallet!

 

Emma Nordwall

Sekretare

Hej, jag heter Emma och är 15 år gammal. Jag är i stallet på tisdagar, onsdagar och på fredagar och ibland på helger eller när det är tävling. När jag inte är i stallet så är jag oftas med mina kompisar eller så pluggar jag. Mina favorithästar är Gangster och Jusse. Jag sitter nu mitt andra år i U:sek och jag sitter som sekreterare. Det bästa med att sitta i USEK styrelse är att man får träffa och umgås i alla åldersgrupper. Hoppas vi ses i stallet!! ;)

 

Josephine Clausen

Vice sekreterare

Hej! Jag heter Josephine och är 15 år. Detta är mitt första år i USEK och jag sitter som vice sekreterare. Jag är i stallet på onsdagar, torsdagar, fredagar och ibland på helger om det är tävling. Min favorithäst här på DRK är Starlight som jag även sköter. När jag inte är i stallet är med kompisar eller pluggar. Hoppas att vi ses i stallet!

 

Agnes Carlberg

Ekonomiansvarig

Hej, jag heter Agnes, jag går i 1:an på Norra Real och jag är 16 år. Jag sitter som ekonomiansvarig och det är mitt andra år i USEK. Jag sköter Bounty och är i stallet på måndagar, tisdagar, fredagar och ibland på helgen om det är USEK aktiviteter eller tävlingar i stallet! När jag inte är i stallet så är jag oftast hemma och pluggar eller går långpromenader med min hund. Mina favorithästar är Bounty, Fajans och Danton. En häst som jag har gillat lääänge är Lulu. Hoppas vi ses i stallet!

 

Victoria Nygren Ek

Aktivitets- och julrevyansvarig

Hej, jag heter Victoria Nygren Ek och är 16 år. Jag går på danderyds gymansium inrikting ekonomi juridik, mitt andra år. Jag sitter just nu som aktivitets och julrevy ansvarig i USEK. Detta är mitt fjärde år i USEK, men andra år som aktivitetsansvarig eftersom jag var det mitt första år. Min absoluta favorithäst är Boy, som jag även sköter, men Starlight tar en stark andraplats:) Ni hittar mig i stallet på onsdagar och lördagar när jag rider och sköter, men även på fredagar när vi har USEK-möte och söndagar på de flesta tävlingar. Vi ses i stallet, hejdå!

 

Irma Meldahl

Hemsideansvarig

Hej, jag heter Irma och jag är 16 år. Det här är mitt andra år i USEK och jag sitter som hemsideansvarig. Mina favorithästar här på DRK är min sköthäst Danton och Jojje, men jag tycker såklart mycket om många andra hästar också! Jag går i 1:an på Viktor Rydberg Odenplan i stan. Det bästa med att vara med i USEK är att man får vara med att ordna massor av roliga aktiviteter och träffa nya människor! Du hittar mig i stallet på onsdagar, torsdagar, fredagar och ofta även på helger. Vi ses i stallet! :)

 

Nora Stensmyren

Sociala medier-ansvarig

Hej, jag heter Nora Stensmyren. Jag är 15 år och går i 9:an på VRS i Djursholm. Detta är mitt första år i USEK och jag är social medier-ansvarig. Mina favorithästar här på DRK är Danny (min sköthäst). När jag inte är i stallet är jag med mina kompisar eller pluggar. Jag är i stallet på onsdagar, torsdagar, fredagar och ibland på helger om det är tävling. Hoppas vi ses!

 

Wilma Lindberg 

 Cheerleaderansvarig

 

 

Jacob Frumerie

Affischansvarig

Hej, jag heter Jacob och är 13 år. Det här är mitt fösta år i USEK och jag sitter som affischansvaring och det är jättekul. Ni hittar mig i stallet på måndagar, fredagar och lördagar. Mina favorithästar är Annie (som jag sköter) och Obelix. Utanför stallet så gillar jag att plugga, hänga med kompisar och äta mycket. Vi ses i stallet! Ha det bra.

Uppdaterad: 08 SEP 2018 11:50 Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link