Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


I höst är det äntligen dags för Distriktsmästerskap igen. Efter två år med en pandemi som satte stopp för mästerskapen är de nu tillbaka.
 

Sommartider på kansliet

(2022-06-29 10:25)
Våra telefontider fortsätter att vara måndag - torsdag mellan 9 - 12 under sommaren förutom tre veckor då vi har stängt för sommarsemester.
 
Inför stundande semestertider behöver kansliet få in propositioner för tävlingar som hålls augusti, september och i början av oktober senast den 5 juli.
 
Svenska Ridsportförbundet bjuder in föreningars anläggnings- och verksamhetsansvariga till en inspirerande dag om ridunderlag. Fem olika tillfällen i oktober, för oss i Stockholms län är den 13 oktober hos Södertälje Ridklubb närmast.
 
I matcherna mellan finallagen Sundby Ridklubb och Täby Ridsällskap stod Täby Ridsällskap till slut som segrare i Ponnycupen i hoppning för 2022.
 
I helgen avgjordes Dressyrallsvenskan div III hos Överby Hästsportförening. Laget från samma förening stod efter finalen högst upp på prispallen. Stort Grattis!
 
Under den första helgen i juni har tre allsvenskafinaler avgjorts. Vi gratulerar vinnarna, Djursholms Ridklubb, Södertälje Ridklubb och Föreningen Runsten Equestrians som har segrat i respektive finaler.
 
I år kommer Käpphäst-DM att arrangeras hos Hufvudsta Ridklubb.
 
Stockholms unika cuper där ridskolor tävlar mot varandra på varandras ponnyer och hästar. Ponnycupen - och Stockholmscupen rids i både dressyr och hoppning och de är väldigt populära.
 
Under våren rids Allsvenskor för både ponny och häst i både hoppning och dressyr. Anmälningslänkarna är öppna till och med den 30 september.
 
Fredagen den 17 juni är det kick-off för vårt inkluderingsprojekt under tävlingarna på Stockholms Stadion. Projektet görs med stöd av RF-SISU Stockholm och med Lövsta Future Challenge som samarbetspartner.
 
Grattis Ågesta Ridklubb som vann i finalen i Ponnycupen i dressyr som arrangerades hos Lidingö Ryttarförening.
 
Grattis Sundby Ridklubb till vinsten i finalen i Ponnyallsvenskan hoppning div III som reds hos Ridklubben Norrtälje Ryttare den 29 maj.
 
Botkyrka Ridsällskap stod som arrangör för Lektionshästmästerskapet i hoppning som avgjordes i strålande väder den 22 maj.
 

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...