Hoppa till sidans innehåll

USEK


Djursholms ridklubbs ungdomssektion

Vi finns här för alla klubbens unga (man räknas som ung tills man är 26 faktiskt). Vill du se mer av Usek finns vi påde på Instagram (@usekdrk) och Facebook (Djursholms Ridklubbs Ungdomssektion).

Jacob Frumerie

Hej, jag heter Jacob och är 16 år gammal! Det här kommer bli mitt fjärde år i Usek och i år kommer jag sitta som ordförande, vilket kommer bli superkul! Hittar mig i stallet gör ni främst på fredagar och lördagar men är ibland även här andra dagar. På fritiden brukar jag vara med kompisar, plugga, äta mat, sova m.m. Lite rolig fakta om mig är att jag älskar pasta pesto och Taylor Swift. Kom gärna fram och prata! 

 

Vi ses i stallet :)

 

Hedda Silfverhjelm Wærn

Hej! Jag heter Hedda och är sekreterare i USEK! Jag rider på tisdagar och fredagar! Mina favorithästar är Rose, Mille och Bella Roliga fakta om mig är att jag gillar kaffe, älskar vasaknäcke och hatar gelégodisar. Jag föredrar dessutom hoppning över dressyr (ingen dressyrtant här inte). Ni hittar mig oftast på lördagar då jag jobbar, eller i Useks soffa. Hoppas vi ses!!

Odrija Berke

Hej, Jag heter Odrija och är född 2008. Jag har precis gått med i usek och sitter som sociala medier ansvarig. Just nu är jag endast i stallet på fredagar där jag rider två gånger, men när skötningen är igång är jag även där på onsdagar och torsdagar. Mina favorithästar är GT som jag är skötare på och Jojje som jag har som bestämd ponny i hoppgruppen.😍 Rolig fakta är att jag gillar nästan allt med pasta och älskar ranchchips.

Hoppas vi ses i stallet!

 

Filippa Heselius

Hej! Jag heter Filippa Heselius och sitter nu mitt tredje år i U:SEK. I år sitter jag som julrevyansvarig vilket ska bli jätteroligt! Jag är född i april 2006. 

Den största delen av min fritid spenderar jag i stallet där jag rider, sköter, är med på U:SEKs aktiviteter eller sitter i U:SEK-rummet. Annars är jag med vänner, pluggar eller chillar. 

Jag är bra på matte och min favoritmat är tacos! 

Hoppas vi ses 

Tove Söderberg

Hej hej! Tove Söderberg heter jag och jag är född 2005. Detta blir mitt tredje år i styrelsen och jag sitter numera som projektledare och ekonomiansvarig. Ni hittar mig i stallet på onsdagkvällar, fredagar och under hela lördagarna, med största sannolikhet uppe i usekrummet eller i Starlights box💫 Utöver ridningen så gillar jag att läsa, vindsurfa och åka skidor💃🏻

 

Isabel Hall

Hej mitt namn är Isabel Hall. Jag är född 2009 och detta är mitt första år i Usek. Jag sitter som vice sekreterare. Mina favorithästar är Caracas och Raddan. Jag är i stallet framförallt på onsdagar och torsdagar. 

Hoppas att vi ses i stallet!

 

Julia Ahlqvist

Hej jag heter Julia och fyller 16 den 20 oktober. I år kommer jag sitta som ledamot, vilket kommer bli superintressant och jättekul! Jag rider på torsdag och fredagar men du kan ofta hitta mig på stallet på onsdagar. Jag börjar gymnasiet nu i höst. Hoppas vi ses!!

Filippa Kansbod

Hej! Jag heter Filippa Kansbod och påbörjar mitt andra år här i usek och i år sitter jag som vice ordförande Jag är född 2006. Jag har ridit sen jag var 5 år och just nu är Annie, Caracas och Aron mina favvisar Jag rider kl 17 på måndagar och onsdagar och är också ofta i stallet på fredagar och lördagar. Jag är verkligen super duper taggad på det här året och jag hoppas vi ses i stallet!

Ingrid Willers

Hej jag heter Ingrid Willers jag är född 2009.

Maik är min favorit häst jag rider Onsdagar och Lördagar jag är i stallet alla dagar utom söndagar, Måndagar och Tisdagar 

Min favoritmat är hemmagjord hamburgare.

Jag har en hund som heter Sixten han är 4 år gammal och är en toypudel.

Alva Rosenblom

Hej, jag heter Alva och detta är mitt första år i USEK. Jag är född 06 och har ridit sen jag var sju år gammal. Jag är oftast i stallet på onsdagar och fredagar och min favoritponny är nog Cooky, som jag ridit fler gånger än vad jag kan räkna. Tyvärr bor jag överdrivet långt borta från stallet och är därför bara här om jag ska rida eller sköta.  

Rolig fakta om mig, jag gillar att klättra och älskar saltlakrits. 

Hoppas vi ses i stallet!

 

Uppdaterad: 08 SEP 2018 11:50 Skribent: Anders Sancho
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...