Hoppa till sidans innehåll

USEK


Djursholms ridklubbs ungdomssektion

Vi finns här för alla klubbens unga (man räknas som ung tills man är 26 faktiskt). Vill du se mer av Usek finns vi påde på Instagram (@usekdrk) och Facebook (Djursholms Ridklubbs Ungdomssektion).

emma.PNG

Emma Nordwall

Ordförande

Hej, mitt namn är Emma och jag är 17 år och sitter som ordförande i Usek. Jag sitter nu mitt fjärde år. Det jag brukar göra på fritiden är att vara i stallet, vara med kompisar och plugga. Tillsammans med vår inköpsansvarig Filippa sköter jag Mickes häst Quinzy och jag sköter även Gangster. Mina favorit hästar är Gangster & GT. Lite för rolig fakta om mig är att jag skulle byta ut all mat i världen mot sushi. Hoppas vi ses i stallet!!

 

hedda.PNG

Hedda Silfverhjelm

Sekreterare

Hej! Jag heter Hedda och är sekreterare i USEK! Jag rider på tisdagar och fredagar!Mina favorithästar är Rose och Bella 😍😍 Roliga fakta om mig är att jag hatar lakrits, föredrar hoppning över dressyr (ingen dressyrtant här inte) samt att Hobbit-filmerna är de bästa filmuerna i hela världen!! Ni hittar mig oftast i Useks soffa, nej jag skoja men oftast i stallet! Hoppas vi ses där!!

wilma.PNG

Wilma Lindberg 

Vice sekreterare och julrevyansvarig

Hej! Jag heter Wilma, är snart 16, och går på Tibble gymnasium inriktning natur. På fritiden brukar jag vara med kompisar, läsa och titta på film! I stallet gör jag lite allt möjligt, jag jobbar, rider, sköter och massa annat, så ni kan nog se mig ganska ofta i stallet! Mina favorithästar är GT och Annie ❤ Jag älskar att tävla, samtidigt som jag gillar att ta det lugnt och pladdra på, så det är bara att komma fram och babbla med mig!!! Hoppas vi ses snart!

 

jacob.PNG

Jacob Frumerie

Vice ordförande

Hej! Jag heter Jacob och är 15 år. Har ridit på ridskolan i ungefär 10 år och min favorithäst är just nu Challe. Jag går i 1:an på VRG Djursholm inriktning natur. Utanför stallet brukar jag ofta vara med kompisar, äta mat, kolla på serier m.m. Min favoritmat är pasta pesto som jag äter alldeles för ofta. Älskar också sötsaker, äter alldeles för mycket av det också. Var inte rädd att komma fram och prata med mig! Älskar att prata också. Hoppas vi ses i stallet!

fanny.PNG

Fanny Ardell

Ekonomiansvarig

Hej jag heter Fanny, född 2003 och sitter mitt andra år som ekonomiansvarig:) Ni hittar mig i stallet på onsdagar och fredagar, antagligen i Ior eller Curts box då det är där jag också hänger. Förutom att gå i skolan på Enskilda gymnasiet, jobba på Nk och hänga i stallet brukar jag hänga med kompisar och gymma.

Hoppas vi ses i stallet, kram🌞

 

julia.png

Julia Ahlqvist

Webbplatsansvarig

Hej mitt namn är Julia och är 15 år! Jag rider på torsdagar och fredagar men du kan ofta hitta mig här på onsdagar också. Jag gillar att rida Nancy. Jag går på Sammis i 9C som är precis vid stallet. Jag älskar filmer, att laga mat och är mycket med vänner. Säg gärna hej om ni ser mig i stallet! Vi ses i stallet!

filippa kansbod.png

Filippa Kansbod

Affischansvarig'

Hej, jag heter Filippa Kansbod och jag är 06:a. Jag har ridit på Djursholm sen jag var sju år och just nu rider jag på måndagar och onsdagar, men du hittar mig i stallet på fredagar också. Min favorithäst är Aron och jag sköter Brexit. En sak som jag gillar är mina katter och hästar såklart. Jag gick med i USEK våren 2021, så det här blir mitt första riktiga år. Mitt ansvarsområde i USEK är att se till så att alla affischer till aktiviteterna blir gjorda. Hoppas vi ses i stallet 🙂

filippa heselius.png

Filippa Heselius

Inköpsansvarig

Hej! Mitt namn är Filippa Heselius och jag sitter som inköpsansvarig, vilket jag gjorde förra året också. Jag är 15 år och går på fribergaskolan. Det mesta av min fritid spenderar jag med vänner, pluggar eller i stallet. Jag sköter både Mickes häst Quinzy, tillsammans med bland annat våran ordförande Emma, och Victor som jag rider i dressyrgrupp. Och jag är ofta med på tävlingar som funktionär eller tävlande. Det bästa att göra som funkis, enligt mig, är att sitta vid datorn i dommartornet med equipe. Hoppas vi ses någon gång:)
tove.PNG

Tove Söderberg

Aktivitets- och julrevyansvarig

Hej jag heter Tove och jag sitter som hemsideansvarig. Jag är 14 år gammal (född 05) och det här är mitt första år i USEK. Min favorithäst är Ladde som jag har ridit regelbundet sedan hösten 2018 och jag är i stallet Tisdagar, Fredagar och Lördagar samt på tävlingar. Hoppas att vi ses!

 

Uppdaterad: 08 SEP 2018 11:50 Skribent: Anders Sancho
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...