Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


Lär känna ridklubbens styrelse

Valberedningen föreslår styrelseledamöter och dessa väljs på klubbens årsmöte. Styrelsen möts ca en gång per månad och arbetar däremellan med många initiativ och projekt. Styrelsearbetet är ideelt. Möt nuvarande styrelsemedlemmar i presentationen som följer nedan.

Ann Kjellser

Ordförande

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen:
Det här är min andra runda i DRKs styrelse, satt även med i styrelsen åren 2009 - 2015. Då arbetade jag främst med ett omtag av DRKs fina sponsornätverk. Jag har varit väldigt engagerad i Elitdressyren genom åren då det är ett stort evenemang för klubben. Ridsporten är häftig - utöver god motion/friskvård, erbjuds fin gemenskap och många vardagliga glädjeämnen. Det finns en omfattande utbildningsverksamhet och en bra 'ledarskapsskola' inom sporten.
Djursholms ridanläggning med ridskolan och ridklubben har en bred och fantastisk verksamhet som spänner över flera åldersgrupper och tävlingsgrenar. Barn och ungdomars utveckling, föreningsgemenskap och delaktighet är viktiga frågor för mig - att vi tillsammans i en säker och trivsam miljö kan samlas och utvecklas vidare.


Då hittar du mig i stallet:
Jag rider tre gånger i veckan på ridskolan - ons kl20, tors kl18 och fre kl08. Min vuxna dotter, Cornelia, rider på lörd kl12. Vi ses i stallet!
This is a mailto link 

Cecilia Åhlberg

Vice ordförande och Tävlingskommitén

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen:  

Jag gillar föreningsliv! Det är en särskild otvungen gemenskap där alla brinner för sitt intresse. Jag vill förändra - strukturer, hierarkier och attityder. Jag tycker om sammanhang där man är schysst mot varandra och där alla får ta plats och det är något jag vill att DRK fortsätter att vara. Jag red på DRK även som liten och började igen i vuxen ålder. Det har varit fantastiskt att följa framväxten av våra nya lokaler och hur vår duktiga personal har klarat den tid en så bra och hur vi nu under ett antal år bygger upp verksamheten på nytt och gör förbättringar. Jag har haft många olika uppgifter i styrelsen under de många år jag varit verksam. Sedan ett par år tillbaka brinner jag för TK! TK är ett härligt engagerat gäng som ordnar fantastiska möjligheter för våra medlemmar att få lära sig tävla samt tävla på högre nivåer. 

Jag har också drivit hållbarhetsfrågor under ett flertal år i styrelsen. Vi har kommit långt i vårt arbete i samverkan med ridskolan där hållbarhet genomsyrar all verksamhet.

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider vid lunchtid måndagar och i hoppgrupp på torsdagar. Annars rider jag gärna runt i kommunen på min häst Hoppie.

This is a mailto link 

 

Kajsa Larsson

Ekonomi

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Både jag och min dotter rider och för mig som red mycket som barn var det som ”att komma hem”. Så det känns bra att kunna bidra till något som har betytt och betyder mycket . En annan viktig del i är sammanhållningen och det sociala gemenskapen som vi har i styrelsen.

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider dressyr på torsdagar för Karin Karlsson mellan kl 18-19. Sen finns jag ofta i stallet på fredagkvällar då min dotter Hannah rider i en av hoppgrupperna.

This is a mailto link

 

Anna Segerström

Fritidsverksamhet och personal

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Jag är själv ”uppvuxen” i föreningslivet och det känn mycket hedrande att få kunna vara med och bidra till en så positiv och viktig verksamhet som ridklubben är för både stora och små. 

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider för Karin på torsdagar klockan 16 i en dressyrgrupp men är ofta i stallet flera dagar i veckan och pysslar med allt som har med fritidsverksamheten och personalen att göra.

This is a mailto link

 

Isabell Erwald Gröndal

Kommunikation

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Jag tycker att stallet är en väldigt bra miljö för både vuxna och barn och därför vill jag bidra på det sätt jag kan bäst, genom kommunikation. Jag har ridit sen jag var barn men har haft ett långt uppehåll. Rider nu sen sju år igen och tycker att hoppning är det roligaste som finns.

Då hittar du mig i stallet:
På måndagkvällar då jag rider för Eva klockan 18.00 och torsdagar i hoppgrupp klockan 12.30 också för Eva samt fredagar med min dotter som rider för Micke  klockan 16. När det inte är COVID-tider är jag i stallet på lördagar och tävlingsdagar också.

This is a mailto link

 

Louise Nordfors

(suppleant)

utbildning

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen

Jag och min äldsta dotter har ridit i Djursholm i många år och jag är väldigt imponerad över hur bra allting sköts och hur mån man är om både hästar och ryttare. Jag tycker att det är roligt att genom styrelsearbetet få möjlighet att engagera mig mera, och ingår i gruppen som ansvarar för den avsuttna utbildningen.

Jag rider måndag- och torsdagkvällar kl 20, för Tessan respektive Karin K.

 

Henrik Knobel

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Redan som liten när jag var 6 år började jag rida på lördagar på Djursholms ridskola och det var det självklara valet när jag tog upp ridningen igen i vuxen ålder. Jag älskar hästarna, miljön i stallet, umgänget med alla andra hästtokiga.och den totala bortkopplingen av vardagen jag upplever i ridningen. Det känns inspirerande att åter ta plats i styrelsen och därmed bidra till den fortsatta utvecklingen av klubben och jag är även sedan flera år engagerad i TK.  
Då hittar du mig i stallet
Jag rider på torsdagskvällar kl 21 för Karin Karlsson.och i mån av tid på plats i någon funktionärsroll på våra tävlingar. Är även sugen på att åter delta på våra interna hopptävlingar när de väl kommer igång igen.

   

Charlotta Källström

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen

Hästar är mitt stora intresse! Jag började rida som 6-åring men hade ett uppehåll efter tonåren på 10-15 år. I min familj rider både min man och vår dotter flera ggr i veckan så det blir en hel del tid i stallet. Jag har alltid varit engagerad i föreningslivet och på DRK har jag varit engagerad i olika delar i lite drygt 10 år. Att engagera mig känns självklart då stallet och hästarna är en så stor del av mitt och min familjs liv. Det är otroligt roligt att få vara med och bidra och utveckla DRK, men framförallt är det  mycket glädje och gemenskap, en riktig energigivare i livet!

Då hittar du mig i stallet

Jag rider 3-4 dagar i veckan, onsdag och torsdag kvällar kl 21 för Gunnel och Karin, samt fredag mornar kl 9 för Eva. På lördagar har jag förmånen att få rida ut på Gunnels fina häst Kickan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ebba Kjellman

Representatnt USEK

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen:

Jag har ridit ända sen jag var liten, stallet har alltid varit min favoritplats! Vi har verkligen en unik gemenskap här på ridskolan och därför ville jag engagera mig mer i verksamheten. Innan jag gick med i styrelsen satt jag i USEK som både affisch-ansvarig och vice ordförande. Tycker verkligen om arbetet USEK gör och därför är det så kul att representera dem i styrelsen. 

Du hittar mig i stallet:

Jag rider på torsdagar 19-20 och fredagar 15.30-16.15. Jag brukar också jobba i stallet på söndagar och ibland hjälpa Suzanna i cafeterian. Vi ses i stallet!

Viktoria Nygren Ek

Representant USEK

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen:

Jag har själv ridit på ridskolan enda sen jag hade åldern inne att börja och har sen dess tyckt att vår klubb är den bästa, just på grund av den härliga gemenskapen jag känner i stallet. Jag har suttit som både ledamot och ordförande i USEK under 4 år. Efter det kände jag att jag bara ville göra mer och bestämde mig för att söka till DRKs styrelse. Det är så fantastiskt kul att få engagera sig och vara en del av klubbens fina verksamhet. 
Då hittar du mig i stallet:

Jag rider onsdagar 19-20 och torsdagar 16-17. Jag hänger gärna i stallet så mycket som möjligt men pga Corona så går det ju inte just nu. Annars brukar jag hjälpa Suzanna i cafeterian då och då. När tävlingarna drar igång igen kommer ni nog hitta mig i stallet även på söndagar, iallafall när det är dressyrtävling:)
Uppdaterad: 06 SEP 2018 06:50

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...