Hoppa till sidans innehåll

Engagera dig i Djursholms ridklubb


Djursholms Ridklubb (DRK) bildades redan 1925 och har sedan dess funnits på ridanläggningen vid Gärdestorp i Djursholm. DRK är en ideell förening som har ett tätt samarbete med privatägda Djursholms Ridskola. Klubben är medlem i Svenska Ridsportförbundet och är en av de största ridklubbarna i Sverige med drygt 1100 medlemmar, varav ca 160 är licensierade tävlingsryttare.

Klubbens medlemmar är allt från barn som börjar rida vid 6 års ålder till tävlingsryttare som tävlar i OS. Det innebär att man som medlem i ridklubben erbjuds många utvecklande möten med hästintresserade av olika slag.

Ridklubben bedriver bland annat verksamhet inom följande områden:

  • Medlemsfrågor
  • Barn & Ungdomsverksamhet
  • Utbildning
  • Tävling
  • Anläggning
  • Ekonomi
  • Kommunikation/sponsring

Valberedningen i DRK ansvarar för att inför varje årsmöte rekrytera nya krafter till styrelsen.

Vill du vara med och leda och utveckla Djursholms Ridklubb? Det är ett roligt och engagerande uppdrag i en mycket spännande fas i klubbens utveckling. Parallellt med att utveckla verksamheten i den nya fina anläggningen är det stort fokus på värdegrundsarbetet, tävlingsverksamheten och gemensakapen i klubben. Utöver styrelsearbete finns möjligheter att engagera sig i någon av de projektgrupper som är underställda styrelsen och som jobbar med såväl löpande arbete som utveckling. Läs mer om de olika projekt- och arbetsgrupperna här

Vill du ta del och kanske inspireras av det arbete som gjorts tidigare år hittar du verksamhetsberättelser från de olika funktionerna här.

Nu söker valberedningen i Djursholms Ridklubb efter nya krafter!

Vi vill gärna komma i kontakt med dig som vill vara med och utveckla Djursholms Ridklubb genom att sitta med i styrelsen. Styrelsearbetet är ett roligt och mycket viktigt uppdrag i en klubb som är i en spännande utvecklingsfas. Välkommen att kontakta valberedningen för mer information och intresseanmälan.

Mia Thelander 0708-550863 This is a mailto link

Isabel Sundewall

Anna Izos Dalborg

Louise Andrae

Sammankallande:

Mia Thelander

Ledamöter:
Isabel Sundewall, Anna Isoz och Louise Andrae  

 

 

Uppdaterad: 06 NOV 2018 12:21 Skribent: Malin Braun
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...