Hoppa till sidans innehåll

DRK digitalt


Hemsidan

Hemsidan innehåller mycket matnyttig information om klubb, styrelse, nyheter och den verksamhet vi bedriver med tävlingar, fritidsledare osv. Dessutom arbetar klubben med att hålla information om ridskoleverksamheten som schema, terminsdata osv uppdaterad.

Hemsidan är DRK:s huvudkanal, men eftersom facebook-gruppen, som du kan läsa om nedan, kan uppdateras av enskilda medlemmar så finns det tillfällen där informationen når ut där först. 

DRK använder sig av Idrott onlines plattform för hemsida och medlemshantering. Vill du läsa mer om vad du själv kan ändra för uppgifter läser du det här.

Nyhetsbrev

Ungefär 4 gånger per år skickas DRK:s nyhetsbrev ut där du får en sammanfattning om vad hänt och vad som är på gång på klubben och ridskolan. Läser mer om nyhetsbrevet och hur du gör för att börja prenumerera på det här.

Instagram

DRK, Usek och Fritidsledarna har varsitt instagram-konto där du kan läsa och se om allt de hittar på. Målgruppen är DRK:s medlemmar, barn och ungdomar. Välkommen att följa oss!

Facebook

Klubben har två facebook-konton. Dels finns DRK:s officiella sida "Djursholms ridklubb" och där kommunicerar klubben om intressanta och aktuella händelser. Det är också denna sida vi kan dela med er här på hemsidan.

Sedan har klubben även en Facebook-grupp "Djursholms ridklubb" som du kan bli medlem i och därefter dela nyheter om t.ex tävlingar med alla andra medlemmar i gruppen. Var inte rädd att dela sådant som du tror är av intresse för övriga medlemmar så blir sidan mer levande. 

Välkommen in till DRK där!

Huvudansvarig för kommunikationen via Facebook är Hermine Pagmar Hansson.

Uppdaterad: 14 JUN 2018 06:50 Skribent: Malin Braun
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...