Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder


I klubbens webbshop kan man köpa fina plagg för både ryttare och häst, med eller utan sitt namn. I kollektionen finns bland annat en piké, collegetröja, klubbjacka, schabrak och mycket annat. Alla plagg och produkter kommer att finnas i våra klubbfärger rött och vitt, samt i svart – allt med en liten touch av guld!

Provkollektion:
På anläggningen finns en provkollektion om du vill prova storlekar eller bara känna och klämma på kläderna innan du beställer. Boka tid för prov hos Helena Wiseman på This is a mailto link eller 08 755 15 31.

Webbshopen:
Webbshopen sköts av vår samarbetspartner Profilkompaniet som ligger i Täby. För att besöka webbshoppen klicka här eller gå direkt till drkshoppen.com


Klubbjackan: 
Klubbjackan samt tävlingsjackan är från Kingsland och finns i två olika modeller.

Modell med figursydd passform och rak kant; barn och dam:
Klassisk och modern dambomberjacka med velourfoder och vaddering. Den lite figursydda passformen ger jackan en smickrande passform och moderna linjer. 
Regntät med elastiska muddar samt en tvåvägsdragkedja samt fickor på båda sidorna med dragkedja. Försedd med liten dragkedja under armarna för att maximera ventilationen och för maximal komfort. 

Modell med muddkant; barn, dam och herr:
Klassisk och modern dambomberjacka med velourfoder och vaddering. Regntät med elastiska muddar samt en tvåvägsdragkedja samt fickor på båda sidorna med dragkedja. Försedd med liten dragkedja under armarna för att maximera ventilationen och för maximal komfort.


Till vänster modell med figursydd passform och rak kant och till höger modell med muddkant

Material:
Yttertyg: 100 % taslannylon
Foder: 100 % polyester velour
Ärm: 100 % nylon
Vaddering: 100 % velour

Brodyr:
På klubbjackan är DRK-loggan broderad på höger bröst samt texten "Djursholms Ridklubb" på ryggen. Namnbrodyr går att beställa, det hamnar under DRK-loggan på höger bröst.
På tävlingsjackan är DRK-loggan broderad på höger bröst samt texten "Djursholms Ridklubb" på ryggen med antingen "Team Dressage", "Team Show Jumping" eller "Groom" som underbrodyr. Namnbrodyr går att beställa, det hamnar då under DRK-loggan på höger bröst. 


Den vänstra översta bilden är brodyren på klubbjackan, resterande är brodyrer till tävlingsjackan

Pris:
Pris för jackan: 1299 kr
Pris för förnamn: 45 kr
Pris för förnamn & efternamn: 60 kr
Storlekar på jackan: XXS-XL

Beställning:
För beställning av jackan, skicka ett mail med ämnet "Klubbjacka" till This is a mailto link. I beställningen uppger du vilken modell och storlek, samt vilken underbrodyr du vill ha om du beställer en tävlingsjacka. Ange även om du vill ha något namn broderat på jackan OCH om du önskar ditt namn broderat med guld eller vit tråd. Glöm inte att uppge ditt namn och adress. När beställningen är mottagen får du ett mail tillbaka med betalningsinstruktioner, villkor och information. 

OBS! Var noga med att beställa rätt storlek då det inte är ångerrätt eller returrätt på jackan. 
 

Vänligen kontakta 
Helena Wiseman om du har några frågor.


OBS! Jackan säljs inte av Profilkompaniet. Profilkompaniet svarar inte på frågor och tar inte emot returer eller reklamationer på jackan. Mer information om klubbjackan finns på klubbens hemsida.

Uppdaterad: 14 JAN 2018 22:14 Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2019-2020

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link