Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap och förmåner


Djursholm är en av landets största ridklubbar. Redan idag är många medlemmar engagerade i någon av klubbens alla aktiviteter. Är du intresserad av att engagera dig i någon kommitté eller arbetsgrupp? Tveka inte att höra av dig till styrelsen.

Ett antal gånger per år anordnas mingel i stallet med information och trevligt umgänge. Självklart hålls årligen även en medlemsfest. Håll utkik här på hemsidan, på klubbens Facebook-sida eller i stallet för mer information.

Som medlem får du även Tidningen Häst&Ryttare i brevlådan. Du är självklart försäkrad när du rider och du har möjlighet att köpa våra fina klubbkläder till bra priser.

Som medlem har du möjlighet att hyra ett skåp hos oss.
Mer om skåp

Alla elever på ridskolan är medlemmar i klubben och medlemsskapet betalas via den faktura du får på din ridavgift. Vill du tävla för DRK eller bara vara en del i vår gemenskap är du också välkommen till oss! Hur du gör för att bli medlem läser här.

Uppdaterad: 14 JUN 2018 06:26 Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2020

 

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link