Hoppa till sidans innehåll

USEK


Djursholms ridklubbs ungdomssektion

Vi finns här för alla klubbens unga (man räknas som ung tills man är 26 faktiskt). Vill du se mer av Usek finns vi påde på Instagram (@usekdrk) och Facebook (Djursholms Ridklubbs Ungdomssektion).

 

Miranda Edsparr

Ordförande

Hej, jag heter Miranda Edsparr och fyller 17 i år. Det här är mitt fjärde år i USEK, och jag sitter som ordförande. Ni kan träffa mig i stallet på måndagar, onsdagar och fredagar men oftast så är jag här resterande dagar av veckan också. Jag älskar att vara och hjälpa till i stallet, oavsett om det handlar om styrelsen, jobb eller event! Min absoluta favorithäst är Geisha men jag gillar många fler, t.ex Cooky, Victor, Walter och Hugo. Jag gillar både hoppning och dressyr och älskar att tävla! Jag går i 1an på naturprogrammet på Täby Enskilda Gymnasium och när jag inte är i stallet så pluggar jag eller är med vänner! Hoppas vi ses i stallet!

 

 

Emma Nordwall

Sekretare

Hej, jag heter Emma och är 16 år gammal. Jag är i stallet på tisdagar och fredagar och ibland på helger när jag jobbar eller när det är tävling. När jag inte är i stallet så är jag oftas med mina kompisar eller så pluggar jag. Mina favorithästar är Gangster, Nancy, Jojje och Jusse. Jag sitter nu mitt tredje år i U:sek och jag sitter som Aktivitetsansvarig och julrevyansvarig. Det bästa med att sitta i U:sek styrelse är att man får träffa och umgås i alla åldersgrupper. 

Hoppas vi ses i stallet!!

 

 

Lea Thelander

Hej! Mitt namn är Lea och jag är född 2005 och är affischansvarig i USEK!

Det här är mitt första år i U:SEK’s styrelse och jag trivs redan jätte bra! Jag har alltid älskat att engagerat mig i stallet och nu äntligen får jag inte bara hjälpa till som funktionär men också utifrån USEK! Jag finns i stallet måndagar, tisdags, fredagar, lördagar och nästan på alla tävlingar och event! Jag går i både hopp och dressyrgrupp men intresserar mig mest för dressyr! Jag gillar väldigt många ponnysar här på klubben men gillar Annie, Jusse och Olle lite extra mycket! Hoppas vi ses snart i stallet!

 

 

Hedda Silfverhjelm Waern

Hej jag heter Hedda och är 15 år! Det är mitt första år i USEK vilket är riktigt roligt! Jag ser fram emot vad året har att erbjuda. I USEK är jag sekreterare men är även ansvarig för alla cheerleaders! Jag sköter Rose och rider henne lite till och från. Jag är oftast i stallet på tisdagar och fredagar men är också med på alla stallets tävlingar under söndagarna. Hoppas vi syns i stallet!

 

Wilma Lindberg 

Hej! Jag heter Wilma och är 14 år gammal. Jag har suttit i U:sek sedan sommaren 2019 och sitter som Vice sekreterare och städansvarig. Jag är i stallet på tisdagar, fredagar och lördagar men ni kan också hitta mig på söndagar när det är tävlingar eller andra aktiviteter. Mina favorithästar är GT och Rolette som jag båda sköter! Hoppas vi ses!

 

 

Jacob Frumerie

Hej, jag heter Jacob Frumerie och är 14 år. Det här är mitt andra år i Usek och jag kommer att sitta som Vice Ordförande/Julrevy-ansvarig, vilket kommer bli jättekul. Ni hittar mig i stallet på ofta flera gånger i veckan men främst på fredagar, lördagar och söndagar när det är tävling. Mina favorithästar är Annie, Rose och Jusse! När jag inte är i stallet är jag ofta med kompisar eller pluggar. Hoppas vi ses i stallet!

 

Fanny Ardell

Hej, jag heter Fanny och är född 2003. Det är mitt första år i Usek:s styrelse och sitter som ekonomiansvarig. Min favorithäst i stallet är Cezanne och ni hittar mig i stallet på onsdagar, fredagar och vanligtvis lördagar.

Hoppas vi ses i stallet!!

 

 

Julia Ahlqvist

Hej! Jag heter Julia och jag är född 2006. Det här är mitt första år i Usek och jag är ansvarig över USEK:s sociala medier. Jag är i stallet på onsdagar, torsdagar och fredagar, men även resterande dagar ibland. Du kan även hitta mig på Usek-aktiviteter och på tävlingar. Jag sköter Emerton som även är min favorithäst. Jag hoppas att vi ses i stallet!

 

Filippa Heselius

Hej! Jag heter Filippa och jag är snart 14 år. Det här är mitt första år i USEK och jag sitter som inköpsansvarig. Ni kan se mig i stallet på måndagar, tisdagar, fredagar och lördagar men även om det är en USEK-aktivitet eller tävling. Min absoluta favorithäst är Andrys som jag även sköter. Hoppas vi ses i stallet!

 

Tove Söderberg

Hej jag heter Tove och jag sitter som hemsideansvarig. Jag är 14 år gammal (född 05) och det här är mitt första år i USEK. Min favorithäst är Ladde som jag har ridit regelbundet sedan hösten 2018 och jag är i stallet Tisdagar, Fredagar och Lördagar samt på tävlingar. Hoppas att vi ses!

 

Uppdaterad: 08 SEP 2018 11:50 Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...