Hoppa till sidans innehåll

Trygg i stallet


Vi vill att alla ska känna sig 100 % trygga i stallet

Vi ser gärna att man lägger ifrån sig mobilen och loggar av från sociala medier när man är i stallet så att man kan vara 100% närvarande och ha fokus på hästarna.

Tänk på att fråga om lov innan du lägger upp bilder/videos där andra än du själv medverkar. Det finns såväl vuxna som barn som lever med skyddad identitet. Detta gäller innehåll där ridskolans personal medverkar/instruerar. Alla är inte komfortabla med att bli filmade. Det är enkelt – fråga innan du filmar.

Fota och filma inte ridskolans lektioner eller tävlingar för att lägga ut i sociala medier. Du kan filma ditt barn men tänk på att inte dela detta i olika kanaler utan att fråga andra medverkande om lov. Att recensera lektioner, elever, lärare eller ridskolehästar i SoMe är inget vi uppmuntrar till.

Var snäll! Fokusera på att använda SoMe till något bra – för att göra någon glad, uppmuntra eller berätta om vad som får dig att må bra. Tag genast hjälp om du blir utsatt eller upptäcker att något pågår som inte är ok. Tala med en klubbkamrat, personalen, fritidsledarna eller någon i stallet som du litar på.

Tack för att du bidrar till att alla ska känna sig välkomna på DRK!

Mer om att känna sig trygg i stallet från Svenska Ridsportsförbundet

Uppdaterad: 29 APR 2020 11:25 Skribent: Isabelle Erwald
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2020

 

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link