Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


Lär känna ridklubbens styrelse

Valberedningen föreslår styrelseledamöter och dessa väljs på klubbens årsmöte. Styrelsen möts ca en gång per månad och arbetar däremellan med många initiativ och projekt. Styrelsearbetet är ideelt. Möt nuvarande styrelsemedlemmar i presentationen som följer nedan.

Ann Kjellser

Ordförande

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen:
Det här är min andra runda i DRKs styrelse, satt även med i styrelsen åren 2009 - 2015. Då arbetade jag främst med ett omtag av DRKs fina sponsornätverk. Jag har varit väldigt engagerad i Elitdressyren genom åren då det är ett stort evenemang för klubben. Hästsporten är häftig - utöver god motion/friskvård, erbjuds fin gemenskap och många vardagliga glädjeämnen. Det finns en omfattande utbildningsverksamhet och en bra 'ledarskapsskola' inom sporten.
Djursholms ridanläggning med ridskolan och ridklubben har en bred och fantastisk verksamhet som spänner över flera åldersgrupper och tävlingsgrenar. Barn och ungdomars utveckling, föreningsgemenskap och delaktighet är viktiga frågor för mig - att vi tillsammans i en säker och trivsam miljö kan samlas och utvecklas vidare.


Då hittar du mig i stallet:
Jag rider tre gånger i veckan på ridskolan - ons kl20, tors kl18 och fre kl08. Min vuxna dotter, Cornelia, rider på lörd kl12. Vi ses i stallet!

Cecilia Åhlberg

Tävlingskommitén

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen:  
Jag gillar föreningsliv. Det är en särskild otvungen gemenskap där alla brinner för sitt intresse. Framför allt vill jag förändra. Jag vill förändra strukturer, hierarkier och attityder. Jag tycker om sammanhang där man är schysst mot varandra och där alla får ta plats och det är något jag vill att DRK är. Det har varit fantastiskt att följa framväxten av våra nya lokaler och hur vår duktiga personal har klarat denna tid så bra och hur vi nu bygger upp verksamheten på nytt

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider vid lunchtid måndagar och torsdagar Ibland tittar jag på mina döttrar som rider tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvällar

This is a mailto link 

 

Kajsa Larsson

Ekonomi

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Både jag och min dotter rider och för mig som red mycket som barn var det som ”att komma hem”. Så det känns bra att kunna bidra till något som har betytt och betyder mycket . En annan viktig del i är sammanhållningen och det sociala gemenskapen som vi har i styrelsen.

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider dressyr på torsdagar för Karin Karlsson mellan kl 18-19. Sen finns jag ofta i stallet på fredagkvällar då min dotter Hannah rider i en av hoppgrupperna.

This is a mailto link

 

Anna Segerström

Fritidsverksamhet och personal

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Jag är själv ”uppvuxen” i föreningslivet och det känn mycket hedrande att få kunna vara med och bidra till en så positiv och viktig verksamhet som ridklubben är för både stora och små. 

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider på onsdagar klockan 16 när de flesta inte är i stallet. Men i och med allt styrelsearbete hoppas jag kunna spendera mycket tid både på vardagskvällar och helger på plats.

This is a mailto link

 

Isabell Erwald Gröndal

Kommunikation

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Jag tycker att stallet är en väldigt bra miljö för både vuxna och barn och därför vill jag bidra på det sätt jag kan bäst, genom kommunikation. Jag har ridit sen jag var barn men har haft ett långt uppehåll. Rider nu sen fem-sex år igen och tycker att hoppning är det roligaste som finns.

Då hittar du mig i stallet:
På måndagkvällar då jag rider för Eva klockan 18.00 och torsdagar i hoppgrupp klockan 12.30 också för Eva samt fredagar med min dotter som rider för Micke  klockan 16, och lördagar från klockan 9.00 när  jag sitter klistrad på läktaren för att kolla hoppningen och efter det rider min dotter för Natasha och Gunnel 11.45.

Jag är med på de flesta tävlingsdagarna också.

This is a mailto link

 

Louise Nordfors

(suppleant)

utbildning

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen

Jag och min äldsta dotter har ridit i Djursholm i många år och jag är väldigt imponerad över hur bra allting sköts och hur mån man är om både hästar och ryttare. Jag tycker att det är roligt att genom styrelsearbetet få möjlighet att engagera mig mera, och ingår i gruppen som ansvarar för den avsuttna utbildningen.

Jag rider måndag- och torsdagkvällar kl 20, för Tessan respektive Karin K.

 

Atousa Wikström 

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen

Jag har två döttrar som har ridning och hästar som sitt största intresse, därför är jag på stallet många dagar i veckan och känner en stor tacksamhet för den miljön som DRK erbjuder mina barn, en trygg miljö med många bra förebilder.

Genom att hjälpa till med det lilla jag kan känner jag att jag kan vara en hjälpande hand och bidra till det högkvalitativa arbetet som styrelsen och ridskolan arbetar med. 

 

   

Charlotta Källström

 

153095263_768831044024731_2103069676215243621_n.png

Carin Wahlén

(suppleant)

 

Åsa Viklund

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen:

Jag har ridit och hållit med hästar i hela mitt liv, ett arv jag fått av min mamma som också red på Djursholm när hon var ung. Att jag hamnade här var dock en slump då den ridskolan jag red på som liten brann ner och hela verksamheten flyttades till Ekeby/Rinkeby. Väl där fick jag Eva som ridlärare och resten är historia. Jag har tidigare varit aktiv i styrelsen, i USEK med det var många år sedan. Nu ser jag verkligen fram emot att få bidra till att utveckla verksamheten och skapa en trygg och säker miljö för våra medlemmar.

Då hittar du mig i stallet:

Jag rider på torsdagar för Karin kl. 21 och för Micke på lördagar kl.10 (men just nu är det Corona-anpassat och lördagslektionen är bytt till måndagar 18.15 för Eva). Sedan finns jag ofta i stallet på måndagseftermiddagar då min dotter Emmy rider för Eva och snart också på onsdagar då Emmy rider i en av hoppgrupperna för Gunnel.

Uppdaterad: 06 SEP 2018 06:50

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...