Hoppa till sidans innehåll

Styrelse


Lär känna ridklubbens styrelse

Valberedningen föreslår styrelseledamöter och dessa väljs på klubbens årsmöte. Styrelsen möts ca en gång per månad och arbetar däremellan med många initiativ och projekt. Styrelsearbetet är ideelt. Möt nuvarande styrelsemedlemmar i presentationen som följer nedan.

Charlotta Källström

Ordförande

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen:
Hästar är min stora passion. Vi är tre i familjen som rider och jag är i stallet nästan alla dagar i veckan och då känns det naturligt att bidra till klubben på detta sätt, dessutom tycker jag det är väldigt kul att engagera mig. Att vara i stallet handlar inte bara om ridning och hästar, för mig är det en stor gemenskap och ett viktigt andningshål i vardagen. Jag vill bidra till att stallet ska vara öppet och välkomnande för alla, en plats att trivas och utvecklas på.

Då hittar ni mig i stallet:
Jag rider tisdag kl 18 och torsdag kl 21, men av olika anledningar är jag på stallet nästan varje dag.

This is a mailto link

Cecilia Åhlberg

Tävlingskommitén

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen:  
Jag gillar föreningsliv. Det är en särskild otvungen gemenskap där alla brinner för sitt intresse. Framför allt vill jag förändra. Jag vill förändra strukturer, hierarkier och attityder. Jag tycker om sammanhang där man är schysst mot varandra och där alla får ta plats och det är något jag vill att DRK är. Det har varit fantastiskt att följa framväxten av våra nya lokaler och hur vår duktiga personal har klarat denna tid så bra och hur vi nu bygger upp verksamheten på nytt

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider vid lunchtid måndagar och torsdagar Ibland tittar jag på mina döttrar som rider tisdag, onsdag, torsdag och fredag kvällar

This is a mailto link 

Caroline Frumerie

Klubbverksamhet

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Genom vår son har jag upptäckt ridning igen. Hans stora passion i livet är ridning. Även vår yngsta rider och numera även jag. Och jag är inte längre rädd, älskar faktiskt att hoppa! Det blir många helger och kvällar i stallet – en oas, så härligt. Eftersom ridningen och stallet blir en stor del av vårt liv så vill jag gärna bidra till klubben med det jag kan. 

Då hittar du mig i stallet:
Säkrast är på lördagar då jag är där från kl 8 till och från hela dagen. Jag är även ofta där på fredagar från kl 18 och tisdagar vid 19.

This is a mailto link 

Jonas Wærn

Sponsring

Jag red lite när jag var ung och tycker mycket om att vara i stallet. Framförallt vill jag engagera mig mer i och med att mina båda döttrar rider och tävlar mycket i DRK.

Stallet, dess gemenskap och faktiskt; uppfostrande miljö ger så väldigt mycket.
Mitt fokus kommer vara främst på att hjälpa till att ta nästa steg inom DRK:s sponsorarbete. Jag vill bygga långsiktiga samarbeten med stora och små företag där båda parter har roligt och får ett riktigt bra utbyte av den gemensamma investeringen i vår verksamhet.
Djursholms Ridklubb är en av Storstockholms största "ungdomsgårdar" med en engagerad, intresserad och köpstark medlemsbas, vilket är högintressant för sponsorer.

This is a mailto link

Kajsa Larsson

Ekonomi

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Både jag och min dotter rider och för mig som red mycket som barn var det som ”att komma hem”. Så det känns bra att kunna bidra till något som har betytt och betyder mycket . En annan viktig del i är sammanhållningen och det sociala gemenskapen som vi har i styrelsen.

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider dressyr på torsdagar för Karin Karlsson mellan kl 18-19. Sen finns jag ofta i stallet på fredagkvällar då min dotter Hannah rider i en av hoppgrupperna.

This is a mailto link

Elisabeth Axberger

This is a mailto link

Anna Segerström

Fritidsverksamhet och personal

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Jag är själv ”uppvuxen” i föreningslivet och det känn mycket hedrande att få kunna vara med och bidra till en så positiv och viktig verksamhet som ridklubben är för både stora och små. 

Då hittar du mig i stallet:
Jag rider på onsdagar klockan 16 när de flesta inte är i stallet. Men i och med allt styrelsearbete hoppas jag kunna spendera mycket tid både på vardagskvällar och helger på plats.

This is a mailto link

Miranda Edsparr

Ungdomssektionen 

This is a mailto link

Gustaf Silén

Anläggning och teknik (Suppleant)

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Som barn var jag mycket i ridhuset tillsammans med min morfar, som drev ridskolan tidigare. Jag red när jag var yngre men slutade (tyvärr) i tonåren. Nu rider min äldsta dotter i ridskolan och jag har därför varit här mycket tillsammans med henne.

Jag är mycket glad över chansen att få engagera mig mer och göra något bra för klubben.

Då hittar du mig i stallet:
Ofta på måndagkvällar, när min dotter rider.

This is a mailto link

Isabell Erwald Gröndal

Kommunikation

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen
Jag tycker att stallet är en väldigt bra miljö för både vuxna och barn och därför vill jag bidra på det sätt jag kan bäst, genom kommunikation. Jag har ridit sen jag var barn men har haft ett långt uppehåll. Rider nu sen fem-sex år igen och tycker att hoppning är det roligaste som finns.

Då hittar du mig i stallet:
På måndagkvällar då jag rider för Eva klockan 18.00 och torsdagar i hoppgrupp klockan 12.30 också för Eva samt fredagar med min dotter som rider för Micke  klockan 16, och lördagar från klockan 9.00 när  jag sitter klistrad på läktaren för att kolla hoppningen och efter det rider min dotter för Natasha och Gunnel 11.45.

Jag är med på de flesta tävlingsdagarna också.

This is a mailto link

 

Cecilia Hall

sekreterare

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen

Jag vill kunna bidra till det outtröttliga arbete som läggs ner på ridverksamheten och som gör så mycket för sporten. Jag är full av beundran för alla eldsjälar som jobbar på och med DRK som gör sitt yttersta för att få allt att fungera. Kärleken till hästar och ridning delar jag med mina två döttrar som rider på klubben. Förra året producerade jag en programserie för Viafree.se, "Saddle Up Sverige” kanske kommer arbetet i styrelsen att inspirera mig till en ny typ av hästprogram, vem vet, kom gärna med tips.
Då hittar du mig i stallet:
Lite när som helst under veckan och helger men definitiv varje torsdageftermiddag.  

Ann Kjellser

Därför är jag engagerad i DRK och styrelsen:
Det här är min andra runda i DRKs styrelse, satt även med i styrelsen åren 2009 - 2015. Då arbetade jag främst med ett omtag av DRKs fina sponsornätverk. Jag har varit väldigt engagerad i Elitdressyren genom åren då det är ett stort evenemang för klubben. Hästsporten är häftig - utöver god motion/friskvård, erbjuds fin gemenskap och många vardagliga glädjeämnen. Det finns en omfattande utbildningsverksamhet och en bra 'ledarskapsskola' inom sporten.
Djursholms ridanläggning med ridskolan och ridklubben har en bred och fantastisk verksamhet som spänner över flera åldersgrupper och tävlingsgrenar. Barn och ungdomars utveckling, föreningsgemenskap och delaktighet är viktiga frågor för mig - att vi tillsammans i en säker och trivsam miljö kan samlas och utvecklas vidare.
Då hittar du mig i stallet:
Jag rider tre gånger i veckan på ridskolan - ons kl20, tors kl18 och fre kl08. Min vuxna dotter, Cornelia, rider på lörd kl12. Vi ses i stallet!

 

Louise Nordfors

(suppleant)

utbildning

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen

Jag och min äldsta dotter har ridit i Djursholm i många år och jag är väldigt imponerad över hur bra allting sköts och hur mån man är om både hästar och ryttare. Jag tycker att det är roligt att genom styrelsearbetet få möjlighet att engagera mig mera, och ingår i gruppen som ansvarar för den avsuttna utbildningen.

Jag rider måndag- och torsdagkvällar kl 20, för Tessan respektive Karin K.

 

Carin Wahlén

(suppleant)

 

Atousa Wikström 

Därför engagerar jag mig i DRK och styrelsen

Jag har två döttrar som har ridning och hästar som sitt största intresse, därför är jag på stallet många dagar i veckan och känner en stor tacksamhet för den miljön som DRK erbjuder mina barn, en trygg miljö med många bra förebilder.

Genom att hjälpa till med det lilla jag kan känner jag att jag kan vara en hjälpande hand och bidra till det högkvalitativa arbetet som styrelsen och ridskolan arbetar med. 

Uppdaterad: 06 SEP 2018 06:50

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link