Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar i höst!

02 SEP 2020 18:16
  • Uppdaterad: 02 SEP 2020 18:16

Här kommer lite information från oss i TK!

Uppdatering av dokument

TK har under sommaren uppdaterat flertalet dokument som har med våra tävlingar att göra. Dels har vi förtydligat dokumentet för tävlingsledare med instruktioner samt mallar för funktionärsscheman och funktionärsuppgifter.
Ni hittar all info för tävlingsledare här: 


Vi har även uppdaterat informationen till alla som vill vara med och tävla på våra tävlingar. Här finner ni svar på många frågor som ofta ställs angående tävlingar.
Läs igenom informationen här: 


Sist men inte minst har vi även uppdaterat lite information för er som vill ställa upp som tävlingsledare på en Extern tävling. Denna information är inte helt komplett ännu, men vi jobbar med detta. Se mer information här:

Tävlingskalendern

Sedan vill vi passa på att påminna om att höstens tävlingskalender nu är publicerad. Anmäl er gärna som tävlingsledare.

Tävlingar under Corona
Denna termin ska vi vara extra tacksamma att vi får genomföra tävlingar trots rådande situation. Detta innebär att det kommer bli lite speciellt framöver. TK kommer denna vecka ha möte kring hur vi bäst anpassar våra tävlingar för att det ska gå att genomföra säkert, tryggt och i linje med riktlinjer som publicerats av Ridsportförbundet. Tävlingsledare kommer bli kontaktade av TK och tillsammans hjälps vi åt att planera tävlingarna. Dagarna kanske blir längre och rutinerna lite annorlunda - vi ber er ha tålamod och respektera att vi alla gör så gott vi kan för att genomföra trygga och säkra tävlingar i dessa tider.
Ta hand om er - snart är vi igång igen!

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...