Hoppa till sidans innehåll
Foto: Tove Slåtteby

SM-veckor för våra klubbkompisar!

13 AUG 2021 11:49
Just nu avgörs flera av ridsportens svenska mästerskap. Vi har flera klubbkamrater med i dessa sammanhang!
  • Uppdaterad: 13 AUG 2021 11:49

De svenska mästerskapen drog igång med ponnydressyrens SM på Grevagården Hästsportcenter där våra klubbkamrater Tove Slåtteby, Minna Broberg, Lovisa Adamsson, Kajsa Löveneke och Matilda Åkerström startade. Kul att ett så stort DRK-gäng kom till start! Lovisa och My Rhiannon fick med sig en andraplacering från kvalet och slutade fyra totalt på sitt SM.

Lovisa rapporterar här: https://www.instagram.com/p/CR8tZ4oLMqP/ Tove Slåtteby skriver om sin SM-debut här: https://www.instagram.com/p/CSCRSbMjedn/

Resultaten för våra klubbkamrater hittar ni här: https://online.equipe.com/sv/clubs/1212794 8-15 augusti går samlat Folksam SM i hoppning på Skogslottens Ryttarförening.

Vår klubbkamrat Madeleine Carlsson har startat både SM i hoppning för ponny med Pigalle och SM för children med A Touch of Ars ”Viola”. Madeleine och Pigalle fick med sig en placering i omg 1 men fick lite trubbel med vattengraven i omg 2 där det tog stopp. Viola och Madeleine fick till en felfri runda i B-finalen för Children.

Läs Madeleines tankar om SM-debuten här: https://www.instagram.com/p/CSbzID_jy_A/ 10-15 augusti går Folksam SM i hoppning för seniorer, unga ryttare och juniorer.

Så roligt att vi har klubbkamrater med även här – Nova Jakobsson på Heart L startar SM för juniorer och Mette Grönland på Quinte Z startar SM för unga ryttare. På plats är även Josefin Fransson som bl.a. startar Soleil Gold i finalen av Global Trucks Youngster Tour för 5-åringar.

https://online.equipe.com/sv/clubs/1219650

SM i dressyr avgörs på Flyinge Hästsportklubb. Fördelat på två tävlingsveckor avgörs först Folksam SM för Children och Juniorer 13-15 augusti, följt av Folksam SM för young rider, U25 och seniorer 18-22 augusti.

Vi har två klubbkamrater med även här. Leoni Kjellvertz och Fürst Fahrenheit L startar SM för juniorer och vi hoppas även att se Tinne Vilhelmson Silfvén med Devanto på SM för seniorer, i skrivande stund är inte de startlistorna klara.

Det ser dock ut att bli ett stjärnspäckat SM för seniorer i år... Håll koll här: https://online.equipe.com/sv/clubs/1219270 Följ Folksam SM och våra klubbkamrater via ridsport.se som fortsätter att sända SM-klasserna helt kostnadsfritt. Equisport.tv sänder också alla klasserna (betalkanal).

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...