Hoppa till sidans innehåll

SM-GULD!

07 NOV 2021 18:58
  • Uppdaterad: 07 NOV 2021 18:58

SM-GULD SM-GULD SM-GULD 🎶🌟🥇✨
Wow wow wow!! Våra dressyrtjejer fortsätter att prestera på topp. Det blev seger för laget i finalomgång två och med lördagens seger innebar det att det blev SM-GULD för våra grymma tjejer – HURRA!!!!
I laget red idag: Ellen Stymne med Tanzbär T, Ebba Lindholm med Untouchable, Evelyn Fägnell-Ljungh med Boldermans Boston, Tove Slåtteby med ALD Fearts Michael och Kajsa Löveneke med Black Velvet istället för Lovisa Adamsson som startade My Rhiannon i lördagens finalomgång av Folksam Lag-SM i ponnydressyr.
Dessutom fler fina segrar och placeringar!! På söndagen Ebba vann individuellt med Untouchable, Ellen var tvåa med Tanzbär T, Tove kom fyra med ALD Fearts Michael och Evelyn var sjua med Boldermans Boston. Dessutom vann Ebba Semifinalen av SIHS Ponnykür och Ellen var tvåa. Ebba Lindholm har alltså vunnit totalt sex av sex starter den här helgen - imponerande!! Kolla in den här resultatlistan: https://online.equipe.com/sv/clubs/1261608 😍🏆✌🏻
Vi är ju bara så otroligt stolta över våra tjejer och vad de åstadkommit tillsammans!! Stort GRATTIS till alla som varit med och bidragit till det här fantastiska SM-GULDET!!!
Ett särskilt TACK till lagledare och coach Pytt Hamberg som hängivet och dedikerat jobbat med detta under lång tid ♥️🙏🏼 Tack även till familjer som stöttar, tränare, sponsorer och samarbetspartners, de underbara ponnyerna – ALLA inblandade som gör detta möjligt 👊🏻💛
Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...