Hoppa till sidans innehåll

Sensommardressyren tackar för den här gången!

15 SEP 2021 17:30
Sensommardressyren på Djursholm är över för den här gången.
  • Uppdaterad: 15 SEP 2021 17:30

Helgen den 11-12 september ordnade vi höstens första tävling som dessutom var den första stora tävlingen efter en lång tids uppehåll. Det är många som har arbetat med tävlingen under en längre tid och vi vill tacka alla inblandade för det omfattande arbete som ligger bakom helgens succé. Tävlingsledare Anneli Grimborg Säteri och  Lotta Kavtaradze, funktionärsansvariga Anna Segerström och Jenny Östberg, och alla funktionärer samt arbetsgrupper som arbetat med tävlingen under en längre tid.

 

Fullständiga resultat från helgen finns i Equipe: https://online.equipe.com/sv/competitions/42267  Varmt grattis till helgens alla vinnare och placerade! Särskilt grattis till våra klubbkamrater Pytt Hamberg och Anne-Sophie Mannerfelt som tog varsin seger och ytterligare placering under helgen samt Susanna Norelid, Caroline Darcourt och Maxime Kjellvertz som tog varsin topplacering i olika klasser.

Stort tack till våra generösa sponsorer och samarbetspartners som har bidragit med helt fantastiska hederspriser: Stockholm Ridsport, Impuls Fitness, Englesson & Company, Get the Gallop, Brunmåla Hästklinik, Marques & Vieira, Lövsta Horse Fitness, StellanKramer, Cranberry Corner, Systrarna Khanna AB, Einars Bilder, Luc OfSweden, ByEloise London, BoneWarmers och My Equi Art

 

Ni som följer klubbens kanaler har kunnat hänga med hela helgen. Alla glimtar från helgen finns sparade på Elitdressyrens Instagram i höjdpunkter, de små ringarna under profilavsnittet på Instagramkontot. Bildspel finns även på klubbens Facebooksida.

Vi ser fram emot nästa stora tävling som är KRAFFT-hoppet den 3 oktober.

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...