Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Höstdressyren

19 OKT 2021 08:43
  • Uppdaterad: 19 OKT 2021 08:43

Härlig höstdressyr på hemmaplan 🍂✨

Vilken härlig söndag vi har haft tillsammans på stallet när vi ordnade dressyrtävlingar på hemmaplan! På söndagen ordnade vi LB:1, LB:3, LA:3 och MsvC:1 med flera framstående placeringar för våra klubbkamrater – så himla kul!

Söndagens första segrare var vår Alexandra Magnusson som vann LB:1 tillsammans med Fighter! Camilla Geijer kom trea med Ria, Hermine Pagmar Hansson var fyra med Whity och Nadja Reyes tog hand om femteplatsen med Kalle! I LA:3 kom Marianne Förander fyra med Belliar och Gunnel Bergqvist kom femma med "Kickan". I MsvC:1 slutade Natasha Brehammar och San Miguel femma! Därtill många fina insatser och prestationer av våra duktiga klubbkamrater! Kolla in fullständiga resultat och vilka som red på söndagen här: https://online.equipe.com/sv/clubs/1253852 Stor grattis till alla fina framgångar och varmt tack till våra sponsorer för superfina hederspriser 🙌🏻🌟🙏🏼
Det blev en lång tävlingsdag med fullt upp redan från kl 05:00 på morgonen för många av våra klubbkamrater – tack till alla inblandade som fick den långa tävlingsdagen att funka så himla bra!! Ett särskilt tack till våra tävlingsledare Sandra Westerberg och Lotta Kavtaradze, så proffsigt ordnat på alla sätt! Tack till alla bussiga klubbkamrater som ställer upp som funktionärer ännu en tävlingshelg! Häng på nästa gång ni som missade den här härliga söndagen på stallet. Tack även till domarna, vår gamla klubbkamrat Jenny Frelin, våra klubbkamrater Sara Rubin och överdomare Eva Nilbrink som var på plats hela långa dagen! Så roligt att ha er hos oss igen!
Bilder från prispallen i respektive klass hittar ni på Djursholms Ridklubb och på stories där vi har uppdaterat löpande hela tävlingsdagen. Gilla och följ sidan för senaste nytt från klubben 📲👌🏻
Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2021

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...