Hoppa till sidans innehåll

PKDT kommer tillbaka 20 mars!

09 OKT 2021 08:53
Patrik Kittel Dressage Tour 2022
Efter fyra framgångsrika år ger sig nu Patrik Kittel återigen ut på en uppskattad clinicturné runt om i Sverige.
  • Uppdaterad: 09 OKT 2021 08:53

Det nya innehållet bygger på den populära filmserien ”Träna med Patrik” där Patrik löser över 100 av de vanligaste problemen för dressyrryttare på alla nivåer.
Patrik Kittel kan verkligen konsten att lotsa unga hästar till toppen, dessutom är han en mästare på att förmedla sina kunskaper med smittande entusiasm.

Med budskapet ”Alla kan rida Grand Prix” delar Patrik generöst med sig till publiken om vad som krävs för att utveckla sig som dressyrryttare. Touren är resultatet av samarbetet mellan OS-ryttaren Patrik Kittel och ridsportens sponsor Saab.

”Det känns fantastiskt att komma ut på turné igen och träffa alla dressyrälskare. Tillsammans med turnéns övriga spännande ekipage delar jag med mig av mina bästa tips och övningar från 25 år inom sporten. Alla kommer att kunna plocka med sig något hem och öva på för att bli bättre, oavsett vilken nivå eller häst man har” säger Patrik Kittel.

Under 2022 besöker turnén Helsingborg 16/1, Linköping 12/2, Göteborg 5/3 och Stockholm 20/3. Biljetter kan bokas på Tickster www.tickster.com från och med den 7 oktober 2021.

Patrik rider själv vid samtliga tillfällen och coachar ett antal speciellt utvalda ekipage. Hästar och övriga ryttare kommer att avslöjas under hösten.

Filmserien ”Träna med Patrik” finns att följa på Ridsportens Innovationers kanaler på Youtube, Facebook och Instagram. Kommande säsongen av serien är inspelad på fantastiska Christinelund Dressage tillsammans med Grand Prix-ryttaren Sofie Lexner.


Biljetter finns tillgängliga redan nu på tickster.com

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2021

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...