Hoppa till sidans innehåll

FÖRHANDSMEDDELANDE OM ÅRSMÖTE

04 JAN 2022 11:36
  • Uppdaterad: 04 JAN 2022 11:36

Årsmötet äger rum söndagen den 20 februari, kl 10.00. På grund av rådande omständigheter genomförs Årsmötet i hybrid form, dvs både digitalt och fysiskt.
Kallelse och dagordning kommer att publiceras på klubbens anslagstavla, i digitala forum, samt här på på hemsidan senast 10 dagar före årsmötet.
Förslag från enskild medlem att tas upp till beslut/diskussion på årsmötet ska tillställas styrelsen skriftligen senast tre veckor före årsmötet.
Kontaktuppgifter till Styrelsen hittar ni här.
Verksamhets- och förvaltningsberättelser, revisorernas berättelse, styrelsens och valberedningens förslag samt inkomna motioner publiceras på hemsidan senast en vecka innan årsmötet.
På programmet står även utdelning av förtjänsttecken, avtackning av avgående ledamöter samt uppmärksammande av särskilda insatser.
Årsmötet kommer att genomföras i hybrid form men kan komma att ändras pga. rådande restriktioner. Vi återkommer med mer information om anmälan och länk till digital plattform.
Välkomna!
Styrelsen, Djursholms Ridklubb
Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...