Hoppa till sidans innehåll

ELITDRESSYREN – BÄSTA TÄVLINGSPLATS 2019

29 APR 2020 11:16
  • Skapad: 29 APR 2020 11:16

Vi är så otroligt hedrade över att styrelsen för Dressyrringen har utsett Elitdressyren på Djursholm till Bästa tävlingsplats år 2019 med motiveringen:

"För sin höga kvalitet, lösningsorienterade organisation, varma bemötande både runt banorna och i stallarna med lagom stor dos glamour."

En otroligt fin utmärkelse som vi är väldigt glada och stolta över att få ta emot idag. Detta är sjätte gången vi får denna hedersamma utmärkelse sedan vi drog igång "Elitdressyren" 1992. En tävling som inte är möjlig att genomföra utan alla klubbkamrater som ställer upp för klubben och vår tävlingsverksamhet ideellt. Stor som liten – varje insats är betydande.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit till våra tävlingar: lojala klubbkamrater, tävlingsledning och projektgrupp. Djursholms Ridskola. Alla generösa och trogna sponsorer & samarbetspartners. Och förstås alla härliga deltagare som vill tävla hos oss, några av er i flera år dessutom. Tack för att ni alla gör detta möjligt!

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2021

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...