Hoppa till sidans innehåll

Digital teori med Karin Öljemark

01 DEC 2020 16:52
  • Skapad: 01 DEC 2020 16:52

DIGITAL TEORI MED KARIN ÖLJEMARK

Vi ställer inte in, vi ställer om.

Den 10 december blir det digital föreläsning om mental träning för ridskolans elever! Vi är så otroligt glada för att vi kommer att få möjlighet att lyssna till Karin Öljemark som är mental coach, dressyrtränare och tävlingsryttare på Grand Prix-nivå! Karin har även arbetat som ledarskapskonsult inom näringslivet. En fantastisk möjlighet!!

 

Karin har en unik kombination genom sin långa erfarenhet med att utbilda dressyrhästar och ryttare ihop med coachning och mental träning. Hon har utbildat ett stort antal hästar till svår dressyr och Grand Prix, tävlat internationell Grand Prix samt genom åren visat ett flertal hästar på unghästchampionat i både Tyskland och Sverige. Karin brinner för att utbilda både hästar och ryttare med ett helhetstänk där hästens välbefinnande står i centrum. Karin syntes senast hos oss vid Patrik Kittel Dressage Tour där Patrik fick låna Karins Grand Prix-häst Samson.

 

Den 10 december kommer Karin att guida oss i en resa om hur våra mentala processer – tankar och känslor – påverkar allt vi gör, och inte minst hur hästarna uppfattar oss. Hur påverkar vårt mentala läge hästen och vår timme i sadeln?

 

Inlärning, prestation men även hur du mår av att vara du påverkar du genom ditt tankemönster och dina vanor. Du kan lära dig att förändra ditt sätt att hantera dig själv och på så sätt ta dig till en annan nivå där du både mår och presterar bättre...

 

Hur: Digital föreläsning via zoom (inlogg kommer).

När: Torsdag den 10 december, kl 19:00.

De som inte har möjlighet att deltaga den 10 december kommer att ha möjlighet att lyssna i efterhand. Man behöver inte vara med live.

 

Läs mer om Karin här: http://www.velaro.se/

Jag kan verkligen rekommendera er att följa Karin på Instagram, kika på hennes händelser och IGTV där hon delar med sig av många bra tips för oss ryttare. Karin har flera bra övningar vi kan jobba med för att förbättra vår fysik när vi inte sitter i sadeln.

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...