Hoppa till sidans innehåll

Avsutten träning för hållbara ryttare

24 MAR 2021 09:54
Vi fortsätter med vår satsning på hållbara ryttare! Därför känns det roligt att kunna dela ett unikt erbjudande från Strong Rider för dig som är elev på Djursholms Ridskola och medlem i Djursholms Ridklubb.  
  • Uppdaterad: 24 MAR 2021 09:54

Strong Rider är specialister på ryttarens fysiska och mentala träning vars träningssystem vill bidra till mer hållbara ryttare och därigenom hållbara hästar. I teamet bakom Strong Rider ingår Lövsta Stuteris personliga tränare Linda Hemmingson som bl.a. tränar våra klubbkamrater Tinne Vilhelmson Silfvén och Caroline Darcourt.

Strong Rider jobbar med att ta fram ett digitalt träningsverktyg i form av en app som är specifikt inriktat på ryttarens fysiska- och mentala träning. En träningsapp där du kan träna vart som helst, när som helst! Träning för att prestera bättre i sadeln.

Strong Rider vill nu ge ett begränsat antal ryttare i olika åldrar, på olika nivåer och discipliner möjlighet att testa betaversionen av appen och vänder sig därför till DIG som ridskoleryttare på Djursholms Ridskola!

För SR är det av största vikt att skapa en så användarvänlig produkt som möjligt, vilket också är den främsta anledningen till att de vill ha med elever från ridskolan! Genom att testa betaversionen och komma med feedback är du med och påverkar innehållet i den kommande appen

Betaversionen är alltså en förenklad version av den kommande appen. Du får nu möjlighet att testa betan till det kraftigt reducerade priset 39 kr/mån. Som tack för att du tar dig tid att testa betaversionen och lämnar feedback kommer du även att få ett specialpris på den färdiga appen. Betaversionen och appen är utformad så att du kan träna var helst det passar, gym är inte nödvändigt (om du inte ligger på en mycket hög nivå). Det enda du behöver är en så kallad foamroller. För mer information om innehållet i appen kika på en introfilm här.

Låter det här intressant? Gå in på strongrider.se för att läsa mer och anmäla dig.
Anmäl dig senast den 31 mars.


Välkommen att joina Team Strong Rider hälsar Kicki, Ebba och Linda

 

Strong Rider kan bli din digitala ryttar-PT
Den avsuttna träningen, oavsett ålder, nivå eller disciplin är avgörande för ekipagets utveckling och prestation samt för att minska antal ridolyckor och skaderisken hos både ryttare och häst. Genom den avsuttna träningen uppnår vi balans, smidighet, koordination och styrka. Med avsutten träning kommer vi även att interagera bättre med hästen, få en hållbar ridning som i sin tur ger en mer hållbar häst.

Följ och inspireras av SR-gänget på Instagram.

 

 

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...