Hoppa till sidans innehåll

Sensommardressyren 2020

16 SEP 2020 13:27
Det blev en helt fantastisk tävlingsdag i dag när vi ordnade Sensommardressyr med nationell & regional MsvC:1, MsvB:5, MsvA:1 och Intermédiaire I.
  • Skapad: 16 SEP 2020 13:27

Vi har inte ordnat tävlingar sedan tidigt i våras så detta blev verkligen en nystart för vår tävlingsverksamhet! Det är lite pirrigt innan man väl är igång men så otroligt väl det har fungerat hela dagen! Hela vägen från domartornet ner till parkeringen.

Tack till alla inblandade och engagerade klubbkamrater som arbetat hårt för att få detta att funka i enlighet med rådande regler och restriktioner – så bra gjort av alla! Det ligger mycket arbete bakom och det är många bitar som ska stämma – detaljer som måste fungera med många nya utmaningar och rutiner som ska sättas upp. Vi har verkligen lärt oss mycket med den här nystarten men också fått bekräftat, från många olika håll, att vi är riktigt bra på att ordna tävlingar. Så värdefullt att höra – sug åt er allesammans.

Med så många fina ekipage på tävlingsbanorna och helt makalösa hederspriser är det förstås lite tråkigt att inte kunna välkomna publik. Det går inte att ha osagt. Men vi har försökt uppdatera i våra kanaler och delat med oss av mycket från tävlingarna i våra 'händelser'. Framför allt har vi delat via våra Instagram-konton. På Elitdressyrens Instagram finns allt sparat i 'Höjdpunkter' under Sensommardr. och Sensommardress. Kika in där om ni är nyfikna på innehåll från dagen. Vi har även delat på Djursholms Ridklubb Instagram samt här förstås.

HEDERSPRISER & SPONSORER

Vi vill rikta ett stort tack till våra sponsorer som ställt upp med så otroligt fina hederspriser!

Stockholm Ridsport & Lottie Fredell som sponsrat hela klass 3, MsvA:1. Luc OfSweden/ Equestrians Against Cancer & underbara Lena Carlsson. Våra kompisar på Get the Gallop med Caroline Kanekrans i spetsen. Fina gänget bakom Einars Bilder. Vår samarbetspartner Ridsportens Innovationer/SAAB och Selma Klar. Våra klubbkamrater på Lövsta Stuteri & Seminstation & LÖVSTA FUTURE CHALLENGE. My Equi Art med Amalia Thoors som är en ny bekantskap för oss.

Utan ert stöd och generositet blir det svårt för oss på Djursholms Ridklubb att ordna tävlingar som Sensommardressyren.

TÄVLINGARNA & PRISTAGARE

Vi vill rikta ett stort grattis till dagens alla segrare och pristagare. Det är så roligt att ni vill tävla hos oss!

 

MsvC:1 vann Anna Bardh/Izadora från Stora Wäsby Fältrittklubb. Vår klubbkamrat Pia Lundman/Isak var snubblande nära placering.

MsvB:5 vann vår gamla klubbkamrat Jennie Maria Viktoria Larsson/Heat FH från Berga Ryttarförening! Tvåa var vår klubbkamrat och tävlingsledare Anne-Sophie Mannerfelt/Zumba. Trea var vår klubbkamrat & en av ridskolans ridlärare Madeleine Näs/Rolette!

MsvA:1 vann Victoria Karlsson/Cum Laude SVU från Hogsta Dressyrryttare.

Intermédiaire I vann vår gamla klubbkamrat Beata Söderberg Ekendahl/Dark Juwel som numer tävlar för Lejondals Ryttarförening!

Här hittar ni resultaten från dagen: https://online.equipe.com/sv/competitions/37375

Stort tack till dagens domare Mats Eriksson, Gustaf Svalling, Lena Svensson, våra klubbkamrater Lena Käll & Pia Fälth samt överdomare Camilla Modenius!

På grund av rådande restriktioner kunde vi inte förrätta traditionell prisutdelning men vi kunde genomföra prisutlämning som vi delat bilder ifrån i SoMe. Det kommer även mer innehåll från dessa sammanhang i dagarna. Den fina prispallen som syns har vår klubbkamrat Cecilia Åhlberg från TK iordningställt i tid för tävlingarna med hjälp av DMS PRINT.

Vi är så stolta över att vi har haft ett stort gäng klubbkamrater med idag som har gjort så många fina insatser. Resultaten för våra klubbkamrater Natasha Brehammar Ann de Bourbon Ammie Walker Pia Lundman Sara Rubin Madeleine Näs Ingela Carholt Anne-Sophie Mannerfelt Gunnel Bergqvist Patricia Kjerrman Ann-sofie Adolfsson & Johanna Jerre Lingmark ni här: https://online.equipe.com/sv/clubs/1133841

I MsvA:1 & Intermediaire I fotade vår grymma klubbkamrat fotograf Andreas Jonsson alla ekipage. Bilderna finns till försäljning via https://equisport.photo/ i dagarna.

Tusen tack tävlingsledare Sandra Westerberg & Anne-Sophie Mannerfelt för att ni såg till att Sensommardressyren blev av!

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...