Hoppa till sidans innehåll

Ridsporten tar plats

11 MAJ 2020 16:58
Artikel om verksamheten på Djursholms Ridskola & Djursholms Ridklubb i coronatider via RF - SISU Stockholm.


Tack till vår klubbkamrat Pia Wesik som är Informatör, grafisk formgivare på RF
  • Skapad: 11 MAJ 2020 16:58

____
RF-SISU Stockholms uppdrag är att utveckla, utbilda, företräda och stödja idrottsföreningarna samt Specialdistriktsförbunden i Stockholmsdistriktet. 

RF-SISU Stockholms uppdrag är att utveckla, utbilda, företräda och stödja idrottsföreningarna samt Specialdistriktsförbunden i Stockholmsdistriktet.

Vi är landets största distrikt med 3400 föreningar. Vår uppgift är att skapa bästa möjliga förutsättningar för idrotten i distriktet.

Sedan den 1 januari 2020 heter vi alltså RF-SISU Stockholm. Från årsskiftet försvann namnen Stockholms Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Stockholm. För föreningar och förbund kommer det inte att märkas någon skillnad. Allt blir som vanligt. En väg in. 

Riksidrottsförbundet och SISU Idrottsutbildarna fortsätter som två fristående organisationer medan den regionala verksamheten kommer att sammanläggas till en juridisk person per distrikt från och med den 1 januari 2020. Den gemensamma organisationen kommer fortsatt att ha två tydliga uppdrag, ett idrottsuppdrag och ett folkbildningsuppdrag.

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2021

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...