Hoppa till sidans innehåll

Ponny SM

02 NOV 2021 08:06
Inomhus-SM i hoppning för ponny & children 2021

Vi är så glada och stolta över våra klubbkamrater Fanny Wallberg och Madeleine Carlsson som startar Folksam Inomhus-SM i hoppning för ponny och children på Kungsbacka Ridklubb i dagarna!
  • Uppdaterad: 02 NOV 2021 08:06

Vi bad tjejerna att skriva varsin hälsning inför SM som inleds på onsdagen med warm-up. Läs deras tankar inför SM-starterna här nedan.


Hej! Jag heter Madeleine och håller på att packa inför inomhus-SM i hoppning som börjar nu på onsdag. Jag kommer att tävla med min häst A touch of ARS som kallas Viola och min C-ponny Pigalle - "Pigge". Båda känns jättefina och vi är laddade inför SM-helgen. Våra förberedelser till SM har byggt på att hålla fast vid vårt system och i det ingår mycket varierat arbete både i skogen och på ridbanan.

 

Hej mitt namn är Fanny Wallberg! Jag och min D-ponny Attention även kallad Tessie ska rida SM i Kungsbacka. Tessie är ett D-ponny sto f. 2009 e. Cagancho ue. Irco Marco och jag har haft henne i snart 2 år. Tessie är en väldigt hoppglad ponny med mycket vilja och energi. Vi har tillsammans ridit upp till vinst i MSVB och debuterat MSVA. Mitt mål har alltid varit att rida SM. Detta blir mitt första SM och jag är supertaggad på att äntligen få göra det. Mitt mål för denna gång är att lära mig, ha roligt, och skaffa erfarenhet till kommande tävlingar. Jag hoppas på att kunna få till bra rundor med en bra känsla. Inför detta SM har vi förberett oss genom att bygga upp styrka och kondition, och stärka hennes sidor. Vi har jobbat mycket med teknik och hoppat stora tekniska kombinationer där jag verkligen måste rida. Vi har även övat anridning till hinder då jag haft en tendens att rida lite avstannande mot högre hinder.

 

Häng med våra tjejer på deras Instagram:

Fanny: https://www.instagram.com/fannywallberg/

Madeleine: https://www.instagram.com/madeleine.carlssons/

Vi hoppas även kunna dela uppdateringar på DRKs Instagram och Facebook. Gå gärna in på tjejernas Insta och heja, om ni inte är på plats förstås!

Vi kan följa SM i Kungsbacka på Equisport.tv: https://www.equisport.tv/sv/events/sm-hoppning-kungsbacka-334

Här följer ni våra klubbkamrater i Equipe: https://online.equipe.com/sv/clubs/

 

Stort lycka till på SM tjejer – vi håller tummarna för en härlig vecka!

Skribent: Isabelle Erwald
E-post: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Klubbkläder

Nu finns det ett DRK-skärp att krydda ridutrusningen med!

Det kostar 200 kronor och kan köpas i kafeterian eller i kansliet.

Swish 1234610747. Märk betalningen med ”skärp”.

Ridschema 2022

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...