Hoppa till sidans innehåll

Vi är fritidsledarna


Marie Andell

Fritidsledare

Vad gillar du med ditt jobb på Djursholms Ridklubb?
Jag är matte, No, teknik-lärare och när jag fick syn på den här tjänsten förstod jag att det här var mitt drömjobb. Att få arbeta med barn och ungdomar i en stallmiljö. Att hjälpa dem att utvecklas i sitt hästintresse och som människor. Att få vara en vuxen i stallet som de kan fråga och prata med om allt; från hästar, kompisar, föräldrar och inte minst skolan

Rider du själv? 
Jag har ridit sedan jag varit barn, har haft egen häst och varit medryttare men kommit fram till att ridskola är det som gäller för mig. Gemenskapen, möjligheten att få rida olika typer av hästar och friheten att få mysa med hästarna utifrån hur mycket tid jag själv har just den veckan. Jag har nu börjat rida här på Djursholm en till två gånger i veckan och ser fram emot att få lära känna hästarna från ryggen också. 
 

Vilde Aanesen

Fritidsledare

Jag tycker det är väldigt roligt att få jobba med alla barn och ungdomar och samtidigt kombinera det med hästarna. Jobbet är väldigt givande och det är alltid mysigt att vara i stallet!

Jag rider själv på ridskolan och har gjort det sedan jag var ca 7 år gammal. Just nu rider jag två gånger i veckan, en vanlig grupp och en dressyrgrupp.

 

 

 

Jenny Östberg

Fritidsledare

När jag fick frågan om jag ville börja som fritidsledare kände jag direkt att det skulle passa mig! Jag älskar att umgås med människor och kan jag samtidigt kombinera det med ponnysar och att vara en kompis till barnen har vi ett vinnande koncept.

Jag har ridit på Djursholms Ridskola sedan jag var 6 år och kommer förmodligen fortsätta tills kroppen säger ifrån.
Rider nu 1-2 gånger i veckan. Sitter jag inte på hästryggen hittar ni mig i lådrummet eller inne hos Dyon!

Uppdaterad: 06 SEP 2018 06:51 Skribent: Malin Braun
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: info@djursholmsridkl...