Hoppa till sidans innehåll

Elitdressyren


Den 11–13 september 2020 kommer vi för 26:e året att arrangera Elitdressyren på Djursholm! Vi välkomnar återigen den svenska dressyreliten till en av årets höjdpunkter inom svensk ridsport. En tävling som vi har arrangerat i september sedan 1992.
Vi är glada och stolta för det fortsatta förtroendet att arrangera kvaltävlingar till Lövsta Future Challenge samt LiveArena & DressagePower Grand Prix Tour. Med dessa kvaltävlingar kan vi garantera att vi kommer att få se ekipage från den svenska dressyreliten av absoluta toppklass!


CAFETERIAN
Öppet hela helgen, enklare mat och fika. 

TORGET
Torget är öppet lör kl 09-17.00 och sön kl 09-15.00

Vi älskar hundar men av säkerhetsskäl är hundar inte tillåtna på anläggningen.

Vi är en rökfri anläggning.

Vill du hjälpa till som funktionär?

Kontakta våra funktionärsansvariga Anna, Miranda och Jenny på This is a mailto link om du är intresserad av att hjälpa till.

Vill ditt företag vara sponsorer?

Kontakta: This is a mailto link 

Följ Elitdressyren på Instagram

ELITDRESSYREN – BÄSTA TÄVLINGSPLATS 2019

Vi är så otroligt hedrade över att styrelsen för Dressyrringen har utsett Elitdressyren på Djursholm till Bästa tävlingsplats år 2019 med motiveringen:

"För sin höga kvalitet, lösningsorienterade organisation, varma bemötande både runt banorna och i stallarna med lagom stor dos glamour."

En otroligt fin utmärkelse som vi är väldigt glada och stolta över att få ta emot idag. Detta är sjätte gången vi får denna hedersamma utmärkelse sedan vi drog igång "Elitdressyren" 1992. En tävling som inte är möjlig att genomföra utan alla klubbkamrater som ställer upp för klubben och vår tävlingsverksamhet ideellt. Stor som liten – varje insats är betydande.

Vi vill rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit till våra tävlingar: lojala klubbkamrater, tävlingsledning och projektgrupp. Djursholms Ridskola. Alla generösa och trogna sponsorer & samarbetspartners. Och förstås alla härliga deltagare som vill tävla hos oss, några av er i flera år dessutom. Tack för att ni alla gör detta möjligt!

 

 

 

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2019-2020

Klubbkläder