Hoppa till sidans innehåll

Café Mulen


Välkommen till Café Mulen som tillsvidare öppnat i klubbens egen regi.

Mätta hungern med Lasse Leimus goda matiga smörgåsar (varma som kalla), toast eller kanske en korv med bröd. Eller ta bara en kaffe eller te med något gott därtill. I övrigt varierar det som erbjuds lite från tid till annan beroende på vad som efterfrågas.

Café Mulen håller öppet vardagar och lördagar samt vid tävlingar.

Öppettider

Vardagar ca 14:30 till ca 17-17:30.

Lördagar ca 10:00 till ca 14-15. 

Vill du betala in till ett konto som ditt barn kan handla för så går det bra att göra detta till klubbens swish om du sätter in minst 150 kr och märk din inbetalning med "Fika" samt ditt barns cafékonto-nummer och meddela Lasse om din inbetalning. 

Klubben swish: 123 461 07 47

Har ditt barn haft ett konto i Cafeterian i den gamla regin kan du få kontots återstående saldo återbetalt om du senast den 31:a mars 2018 mailar till This is a mailto link och anger mobilnummer att swisha till alternativt bankkonto-nummer för återbetalningen. Pengar som det inte görs anspråk på kommer att skänkas till klubbens ungdomssektion.

Café Mulen har stängt tillfälligt

Som överenskommit har Lasse drivit Café Mulen under en kortare period. Vi tackar Lasse och alla som hjälpt honom stort för en fantastisk insats! Det har verkligen serverats många godsaker och vi är alla varmt tacksamma för allt engagemang och jobb som har lagts ned!

Lasse kommer finnas kvar och hjälpa till vid vissa specifika events. Styrelsen håller nu på att se över i vilken regi cafeterian ska hållas öppen och det kan dessvärre bli en kortare övergångsperiod innan det blir mer fasta öppetider igen.

Vi gör vårt bästa för att hitta en hållbar situation - och vill du eller känner du någon som vill hjälpa till ibland eller driva cafeterian ser vi fram emot att höra från dig! För er som har satt in pengar på ett cafeteriakonto till klubben, ser vi gärna att ni har kvar de insatta pengarna och fortsätter använda när cafeterian är öppen. Vi återkommer så snart vi kan med mer information.

Hälsningar, Styrelsen i DRK

Skulle du vara intresserad av att driva cafét kan du kontakta Susanne Martinelle eller någon annan i styrelsen.

Uppdaterad: 18 APR 2018 06:45
Skribent: Malin Braun
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Om du har fått ett meddelande från Idrott online i din mail-korg så beror det på att vi uppdaterar våra medlemsuppgifter som adresser vid vissa tidpunkter och då går ett mail ut från idrott online. Läs mer...

Ridschema

Facebook

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: This is a mailto link