Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen (bilder kommer snart)


Miranda Edsparr

Ordförande

Hej, jag heter Miranda Edsparr och fyller 16 i år. Det här är mitt tredje år i USEK och ni kan se mig i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Är det tävling på helgen eller aktivitet med USEK så hittar ni mig där då också! Min favorithäst var Harry som tyvärr såldes julen 2016, men om jag måste välja någon annan så är det Geisha och Walter. Men jag gillar att hopptävla Maik också! Jag går i 9:an på VRS här i Djursholm och när jag inte är i stallet så pluggar jag eller är med vänner! Hoppas vi ses i stallet!  

 

Ebba Kjellman

Vice Ordförande

Hej, jag heter Ebba och fyller 15 i år. Det här är mitt andra år i USEK och ni kan se mig i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar, fredagar, på tävlingar och andra roliga aktiviteter! Mina favorithästar i stallet är Leo och Rolette, som jag även sköter. Jag bor i stan och går på Gärdesskolan i 8.an. När jag inte är i stallet så brukar jag plugga eller hänga med kompisar. Vi ses i stallet!

 

Emma Nordwall

Sekretare

Hej, jag heter Emma och är 15 år gammal. Jag är i stallet på tisdagar, onsdagar och på fredagar och ibland på helger eller när det är tävling. När jag inte är i stallet så är jag oftas med mina kompisar eller så pluggar jag. Mina favorithästar är Gangster och Jusse. Jag sitter nu mitt andra år i U:sek och jag sitter som sekriterare. Det bästa med att sitta i U:sek styrelse är att man får träffa och umgås i alla åldersgrupper. Hoppas vi ses i stallet!! ;)

 

Josephine Clausen

Vice sekreterare

Hej! Jag heter Josephine och är 15 år. Detta är mitt första år i USEK och jag sitter som vice sekreterare. Jag är i stallet på onsdagar, torsdagar, fredagar och ibland på helger om det är tävling. Min favorithäst här på DRK är Starlight som jag även sköter. När jag inte är i stallet är med kompisar eller pluggar. Hoppas att vi ses i stallet!

Agnes Carlberg

Ekonomiansvarig

Hej, jag heter Agnes, jag går i nian och jag fyller 16 iår. Jag sitter som ekonomiansvarig och det är mitt andra år i USEK. Jag sköter Bounty och är i stallet på måndagar, tisdagar, fredagar och ibland på helgen om det är USEK aktiviteter eller tävlingar i stallet! När jag inte är i stallet så är jag oftast hemma och pluggar eller går långpromenader med min hund. Mina favorithästar är Bounty, Fajans och Danton. En häst som jag har gillat lääänge är Lulu. Hoppas vi ses i stallet!

 

Victoria Nygren Ek

Aktivitetsansvarig

Hej, jag heter Victoria Nygren Ek, är 16 år och sitter som ordförande i ungdomssektionen. Det är är mitt fjärde år i USEK men första året som ordförande. Ni hittar mig i stallet på onsdagar och helger när jag rider, tävlar eller har aktiviteter med USEK! Mina absoluta favorithästar är Boy, GT och Starlight. Jag går i 9an på Viktor Rydbergs Samskola här i Djursholm. När jag inte är i skolan eller i stallet så är jag oftast med kompisar eller pluggar. Ses i stallet, hejdå!! <3

 

Irma Meldahl

Hemsideansvarig

Hej, jag heter Irma och jag är 16 år. Det här är mitt andra år i USEK och jag sitter som hemsideansvarig. Mina favorithästar här på DRK är min sköthäst Danton och Jojje, men jag tycker såklart mycket om många andra hästar också! Jag går i 9:an på Fribergaskolan vid Mörby Centrum. Det bästa med att vara med i USEK är att man får vara med att ordna massor av roliga aktiviteter och träffa nya människor! Du hittar mig i stallet på tisdagar, onsdagar, fredagar och ibland på helger. Vi ses i stallet! :)

 

Nora Stensmyren

Sociala medier-ansvarig

Hej, jag heter Nora Stensmyren. Jag är 15 år och går i 8:an på VRS i Djursholm. Detta är mitt första år i USEK och jag är social medier-ansvarig. Mina favorithästar här på DRK är Danny (min sköthäst). När jag inte är i stallet är jag med mina kompisar eller pluggar. Jag är i stallet på onsdagar, torsdagar, fredagar och ibland på helger om det är tävling. Hoppas vi ses!

 

Caroline Åhlberg

 

 Cheerleaderansvarig

 

Jacob Frumerie

Affischansvarig

Hej, jag heter Jacob och är 13 år. Det här kommer bli mitt fösta år i USEK och jag kommer sitta som affischansvaring och det kommer bli jättekul. Ni hittar mig i stallet på tisdagar, fredagar och lördagar. Mina favorithästar är Annie (som jag sköter) och Obelix. Utanför stallet så gillar jag att plugga, hänga med kompisar och äta mycket. Vi ses i stallet! Ha det bra.

Uppdaterad: 08 SEP 2018 11:50 Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link