Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


 

 

Sofia Sancho

Ordförande

Jag heter Sofia Sancho, är 17 år och sitter som ordförande. Det här är mitt fjärde år i Usek men mitt första som ordförande. Mig kan man hitta i stallet på måndag- och fredagkvällar då jag rider (jag rider också mitt på dagen på tisdagar men då är inte så många där), eller på helgerna när jag jobbar, tävlar, eller har aktiviteter med Usek! Min absoluta favorithäst var Stella som såldes i somras, så nu har jag ingen speciell älskling, även om GP ligger bra till… Jag går andra året på Viktor Rydbergs Gymnasium här i Djursholm och när jag inte är i stallet pluggar jag oftast, eller hänger med kompisar! Vi ses i stallet, puss och kram skumbanan!!

Victoria Nygren Ek

Vice Ordförande

Hej! Jag heter Victoria Nygren Ek och är 14 år. Jag sitter som vice ordförande och det här är mitt andra år i USEK. Jag är i stallet onsdagkvällar, fredagar, lördagar och söndagar om det är tävling eller något annat kul! Min absoluta favorithäst är Starlight som jag sköter men Golden Touch och Viktor är inte heller så tokiga:) Jag går på Viktor Rydbergs Samskola Djursholm i 9an. När jag inte är i stallet så umgås jag med kompisar eller pluggar. Vi ses i stallet!:)

Ottilia Sonnorp

Sekreterare

Hej! Jag heter Ottilia och sitter som sekreterare i U:SEKs styrelse. Jag är 16 år gammal och går i tvåan på Kungsholmens Gymnasium. Det här är mitt andra år som U:SEK medlem, förra året satt jag som vice-sekreterare. Mina favorithäst är Hillary som jag även sköter! Jag är i stallet på måndagar, tisdagar och varannan lördag. Jag älskar att sitta i U:SEK för att jag gillar att planera roliga aktiviteter och umgås med andra ungdomar med liknande intressen!

Nathalie Nakunzi

Ekonomiansvarig

Hej! Jag heter Nathalie Nakunzi och jag är 16 år gammal. Jag sitter mitt fjärde år i USEK och min post just nu är ekonomiansvarig som jag suttit som i två år. Jag är i stallet på tisdagar och fredagar och när det är någon rolig USEK-aktivitet. De hästar jag tycker bäst om är Vip och Maik. Vip är så gosig och rolig att rida och Maik är min sköthäst! När jag inte är i stallet så går jag i skolan, första året på Danderyds gymnasium, pluggar eller är med mina vänner. Det bästa med  USEK är att man får vara med och bidra till en fin gemenskap mellan unga i stallet. Vi ses!

Lovisa Nordenadler

Aktivitetsansvarig

Hej! Jag heter Lovisa Nordenadler och jag är 15 år gammal. Jag kom in i ungdomssektionens styrelse år 2015 så detta blir mitt tredje år, och just nu sitter jag som aktivitetsansvarig.  Jag är på stallet på måndagar, tisdagar och fredagar, samt även på helger om det är tävling. Min favorithäst är min egna häst Tesshan, och Bounty och Annie som finns här på stallet. Om jag får välja väljer jag dressyr framför hoppning alla dagar i veckan! Jag går även i skola på Fribergaskolan i Danderyd. När jag inte är på stallet är jag antingen min egna häst, pluggar eller är med kompisar.

Nathalie Reyes

Cheerleaderansvarig

Hejsan!! Jag heter Nathalie Reyes, jag är 16 år och sitter som cheerleader ansvarig. Det här är mitt första år i Usek vilket är väldigt spännande men det är även mitt första år på gymnasiet. Jag befinner mig i stallet på måndagar, onsdagar och fredagar men även på helgerna då jag jobbar i stallet. Min absoluta favorit häst är Top esprit (kallas även Toppen) och har varit sen några år tillbaka. Mina nya favoriter har blivit Fajans och Breeze tre riktiga gullisar. Jag studerar på Danderyds gymnasium och läser sam- beteendevetenskap. När jag inte pluggar eller hänger i stallet hänger jag med kompisar eller med familjen.

Hoppas vi ses i stallet!! :-)))

Cornelia Berg

Hemsideansvarig

Hej! Mitt namn är Cornelia och jag är 16 år och går mitt första år på gymnasiet. Det här är också mitt första år i U:SEK och jag sitter som hemsideansvarig. Man kan hitta mig i stallet på onsdagar, fredagar och ibland på helger. Mina två favorithästar i stallet är Joe D och Torsten och jag sköter bästa Joe! Jag tycker om att vara i U:SEKs styrelse för jag influeras och inspireras av människorna i min omgivning och för att jag lär mig en massa nytt!

Hejdå!

Tekla Holmlund

Affischansvarig

Hejsan! Jag heter Tekla och är 16 år gammal. Jag gick med i Usek 2017 och sitter mitt första år som affisch ansvarig vilket jag tycker är jättekul då jag gillar att rita och designa. Jag är i stallet på onsdagar, fredagar samt helger när jag har tid eller när det är tävling. Mina favorithästar här på DRK är min sköthäst Neo och Samson men också Lulu som jag har tävlat mycket. När jag inte är på DRK så är jag med kompisar eller pluggar, jag går på Viktor Rydbergs Gymnasium på Odenplan. Förutom hästar och djur så älskar jag att gå på bio, äta godis och att resa. Det allra bästa med att sitta med i USEK är att man får träffa, umgås och skratta med ungdomar i alla åldrar. Vi ses i stallet!

Ellen Pripp

Medieansvarig

Hej! Jag heter Ellen Pripp, är 15 år gammal och sitter som medieansvarig. Det här är mitt första år i usek vilket är jätteroligt. Jag går i 9an på Fribergaskolan. Min absoluta favorit häst i stallet är Lady. Mig hittar ni i stallet torsdagskvällar, fredagar och om det är tävlingar eller usek aktiviteter hittar ni mig i stallet då också. På min fritid rider jag även en annan häst och hänger med mina vänner!

Miranda Edsparr

Ledamot

Hej, jag heter Miranda Edsparr och är 14 år. Det här är mitt första år i USEK och ni kan se mig i stallet på måndagar, onsdagar och fredagar. Är det tävling på helgen eller aktivitet med USEK så hittar ni mig där då också! Min favorithäst var Harry som tyvärr såldes förra julen, men om jag måste välja någon annan så är det Triton, Murphy eller Geisha. Jag går i 8:an på VRS här i Djursholm och när jag inte är i stallet så pluggar jag eller håller till i andra stall. Hoppas vi ses i stallet!

 

Uppdaterad: 10 SEP 2017 13:36
Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: This is a mailto link