Styrelsen - Djursholms RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Styrelsen


 

Victoria Nygren Ek

Ordförande

Hej, jag heter Victoria Nygren Ek, är 15 år och sitter som ordförande i ungdomssektionen. Det är är mitt tredje år i USEK men första året som ordförande. Ni hittar mig i stallet på onsdagar och helger när jag rider, tävlar eller har aktiviteter med USEK! Mina absoluta favorithästar är Boy, GT och Starlight. Jag går i 9an på Viktor Rydbergs Samskola här i Djursholm. När jag inte är i skolan eller i stallet så är jag oftast med kompisar eller pluggar. Ses i stallet, hejdå!! <3
 

Miranda Edsparr

Vice Ordförande

Hej, jag heter Miranda Edsparr och fyller 15 i år. Det här är mitt andra år i USEK och ni kan se mig i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar och fredagar. Är det tävling på helgen eller aktivitet med USEK så hittar ni mig där då också! Min favorithäst var Harry som tyvärr såldes förra julen, men om jag måste välja någon annan så är det Murphy, Geisha och Walter. Men jag gillar att hopptävla Maik och Torsten också! Jag går i 8:an på VRS här i Djursholm och när jag inte är i stallet så pluggar jag eller är med vänner! Hoppas vi ses i stallet!  

 

Ottilia Sonnorp

Sekreterare

Hej, jag heter Ottilia och sitter som sekreterare i USEKs styrelse. Jag är 16 år gammal och går i tvåan på Kungsholmens Gymnasium. Det här är mitt tredje år i USEK, jag har tidigare suttit som vice-sekreterare. Mina favorithäst är Hillary som jag även sköter! Jag är i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar och varannan lördag. Jag gillar att sitta i USEK för att jag gillar att planera roliga aktiviteter och umgås med andra ungdomar med liknande intressen!

 

Mira Stierna

Vice sekretare och städansvarig

Hej, jag Mira Stierna och är en trettonårig glad tjej som älskar hästar och att få hänga i stallet. Jag älskar allt som har med hästar att göra, att rida, att borsta, att mysa mm. Ni kan i alla fall hitta mig i stallet på onsdagar, fredagar och lördagar. Jag rider i hoppgrupp och där rider jag Danny och Obelix och så rider jag i dressyrgrupp och där rider jag Aron. Jag är skötare på Aron, så han är alltså min favoritponny! Mitt huvudansvar i USEK är vise sekreterare. Hoppas vi ses i stallet!

Agnes Carlberg

Ekonomiansvarig

Hej, jag heter Agnes och jag är 15 år. Jag sitter somekonomiansvarig och det är mitt första år i USEK. Jag sköter Bounty och är i stallet på måndagar, tisdagar, onsdagar, fredagar och ibland på helgen om det är USEK aktiviteter eller tävlingar i stallet! När jag inte är i stallet så är jag oftast hemma och pluggar eller går långpromenader med min hund. Mina favorithästar är Bounty, Murphy och Danton. En häst som jag har gillat lääänge är Lulu. Hoppas vi ses i stallet!

 

Emma Nordwall

Aktivitetsansvarig

Hej, jag heter Emma och jag är 14 år gammal. Jag går i 7:an på Fribergaskolan. Jag är aktivitetsansvarig och det här är mitt första år i USEK. Jag är i stallet på onsdagar och på fredagar då jag rider, men är jag även i stallet på helger eller när det är tävling. När jag inte är i stallet så är jag oftast med mina kompisar eller så pluggar jag. Mina favorithästar är Gangster och Joe. Det bästa med att sitta i U:sek styrelse är att man får träffa och umgås med folk i alla åldersgrupper. Hoppas vi ses i stallet!! ;)

 

Irma Meldahl

Hemsideansvarig

Hej, jag heter Irma och jag är 15 år. Det här är mitt först år i USEK och jag sitter som hemsideansvarig. Min favorithäst här på DRK är min sköthäst Danton, men jag tycker såklart mycket om många andra hästar också! Jag går i 8:an på Fribergaskolan vid Mörby Centrum. Det bästa med att vara med i USEK är att man får vara med att ordna massor av roliga aktiviteter och träffa nya människor! Du hittar mig i stallet på tisdagar, onsdagar, fredagar och ibland på helger. Vi ses i stallet! :)

 

Tekla Holmlund

Sociala medier-ansvarig

Hej, jag heter Tekla och jag är 17 år. Jag gick med i Usek 2017 och nu sitter jag mitt andra år i USEK. Det är dock mitt första år som sociala medier-ansvarig, vilket jag tycker är jättekul. Förut var jag affisch-ansvarig vilket också var roligt då jag gillar att rita och designa. Jag är i stallet på onsdagar, fredagar samt helger när jag har tid eller när det är tävling. Mina favorithästar här på DRK är Geisha, Neo, Lady, Rose och Lad. Sen har jag alltid gillat Lulu och Samson, men dem har jag inte ridit på väldigt länge! När jag inte är på DRK så är jag med kompisar eller pluggar, jag går på Viktor Rydbergs Gymnasium på Odenplan. Förutom hästar och djur så älskar jag att gå på bio, äta godis och att resa. Det allra bästa med att sitta med i USEK är att man får träffa, umgås och skratta med ungdomar i alla åldrar. Vi ses i stallet!

 

Tess Kotsinas

Cheerleaderansvarig

Hej, jag heter Tess och jag är 15 år. Jag är cheerleaderansvarig och detta är mitt första år i USEK. Du hittar mig i stallet på onsdagar, torsdagar, fredagar och ibland på helger när jag tävlar eller myser med hästarna. Mina absoluta favorithästar är Kurre och Zidane, som jag även tävlar. Hoppas att vi ses i stallet!

 

 

Ebba Kjellman

Affischansvarig

Hej, jag heter Ebba och är 13 år (fyller 14). Det här är mitt första år i USEK och jag är affischansvarig, vilket är väldigt roligt! Ni kan se mig i stallet på tisdagar, onsdagar, torsdagar och lördagar. Jag är också här när det är tävlingar och när USEK har aktiviteter. Min favorithäst i stallet är min sköthäst Leo. Jag sköter även Maddes fina häst Roulette. Vi ses i stallet!

Uppdaterad: 04 JUN 2018 19:32
Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: This is a mailto link