Hoppa till sidans innehåll

Vision och värdegrund


Inom DRK accepterar vi inte och har strikt nolltolerans för alla former av trakasserier. Det ska inte vara en del av vår kultur. För klubben är det viktigt att alla känner sig trygga i stallet. Vi följer Svenska Ridsportförbundets policy och handlingsplan

Det är viktigt att vi hela tiden påminner om och arbetar med våra värderingar.

Alla ska känna sig trygga i stallet. Om du blir utsatt, eller upptäcker att något pågår som inte är ok, ta hjälp och hjälp varandra! Du kan även alltid höra av dig till mig, fritidsledarna, ridskolechefen eller någon i stallet du litar på.

I ett samarbete mellan Djursholms Ridskola och Djursholms Ridklubb har en värdegrund för DRK tagits fram. DRKs värdegrund beskriver de värderingar som vi önskar ha i vår kontakt med varandra och hästarna. Värdegrunden ska visa på vår gemensamma riktning.

Klubbens verksamhet 
består av många medlemmar med anhöriga och vänner i alla åldrar med olika erfarenhet av hästar och ridning. Vi ska alla på olika sätt samverka både med varandra och med hästarna. Det är förstås mycket viktigt att vi har en atmosfär där alla känner sig välkomna och trivs. Därför är vi angelägna om att fortsätta arbetet med vår gemensam värdegrund; en bra grund som ger oss vägledning i vårt beteende mot varandra.

Våra värdeord är: Med Glädje, Utvecklande och Med Hänsyn. Varje värdeord har sin egen innebörd och betydelse, men de betyder egentligen inget alls om vi inte alla dessutom lever efter dem när vi är i stallet

 Foto: Therese Bringholm

Uppdaterad: 01 JUN 2018 13:21 Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link