Hoppa till sidans innehåll

Medlemsskap och förmåner


Djursholm är en av landets största ridklubbar. Redan idag är många medlemmar engagerade i någon av klubbens alla aktiviteter. Är du intresserad av att engagera dig i någon kommitté eller arbetsgrupp? Tveka inte att höra av dig till Susanne Martinelle.

Ett antal gånger per år anordnas mingel i stallet med information och trevligt umgänge. Självklart hålls årligen även en medlemsfest. Håll utkik här på hemsidan, på klubbens Facebook-sida eller i stallet för mer information.

Som medlem får du även Tidningen Häst&Ryttare i brevlådan. Du är självklart försäkrad när du rider och du har möjlighet att köpa våra fina klubbkläder till bra priser.

Alla elever på ridskolan är medlemmar i klubben och medlemsskapet betalas via den faktura du får på din ridavgift. Vill du tävla för DRK eller bara vara en del i vår gemenskap är du också välkommen till oss! Hur du gör för att bli medlem läser här.

Uppdaterad: 14 JUN 2018 06:26 Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2019-2020

Klubbkläder

 

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link