Hoppa till sidans innehåll

Välkomna till DRK: nya hemsida

2017-09-12 23:52
Samtidigt som vi inviger vår nya fina ridanläggning får vår hemsida ett nytt utseende och nya funktioner. Välkommen hit!
  • Uppdaterad: 2017-09-13 06:20

Det har länge funnits ett behov av att uppgradera vår hemsida. Hemsidesgruppen och styrelsen har valt att använda RF:s plattform IdrottOnline för detta arbete. Denna plattform ger oss möjligheten att mycket kostnadseffektivt jobba med ett kvalitativt verktyg. IdrottOnline är även ett verktyg för enkelt medlemsregister och möjligheter att registrera närvaro. 

Det du nu ser är en första "upplaga" av vår nya hemsida. Vi kommer självklart att jobba med ständiga förbättringar och ser fram emot medlemmarnas synpunkter och idéer. Mycket har vi tagit med oss från den gamla sidan och en del är nytt. Hoppas att du ska gilla vår nya hemsida. 

Är du intresserad av att hjälpa till att hålla vår hemsida uppdaterad och attraktiv? Tveka inte att höra av dig till Anders Sancho. Nås enklast på mail: This is a mailto link

Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2018-2019

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: This is a mailto link