Hoppa till sidans innehåll

Hälsningar från ridskolehästarna hos Pytt

14 MAJ 2018 18:11
Ibland händer det tyvärr att ridskolans hästar skadar sig eller blir sjuka, för att de ska få chans att bli friska och/eller återhämta sig kan de därför få åka till Pytt Hambergs stall.
  • Uppdaterad: 14 MAJ 2018 18:15

Det kan också hända att någon häst är lite "skoltrött" och helt enkelt bara behöver ledigt för att orka med sitt jobb på ridskolan, även då kan de få åka till Pytt.

För två veckor sedan var Madeleine och Eva hos Pytt för att hämta hem Donovan som nu är frisk och då passade ridskolans hästar på att gosa lite med dem. Madde hälsar att hästarna har det bra i sin stora gräshage.

Murphy har fått en stor box där han kan stå och se ut i väntan på att snart få komma ut i en liten sjukhage utomhus. Agadir som varit en längre tid hos Pytt kommer snart att flytta till ett nytt hem med en pensionärslik tillvaro. Imse, Cambridge och Blackie njuter av dagarna i gräshagen.

Tag kontakt med någon av fritidsledarna eller din ridlärare om du har några funderingar om detta eller helt enkelt saknar din favorithäst i stallet. Personalen försöker i möjligaste mån att informera skötare om deras sköthäst av någon anledning ska åka till Pytt. Det är oftast snabba beslut och tillfällen som uppstår angående vem eller vilka som får åka i väg en tid respektive komma hem till ridskolan igen. Tyvärr finns det inte alltid möjlighet att informera skötare eller elever i förväg om det, just eftersom detta oftast bestäms med kort varsel. Har din sköthäst varit hos Pytt ett tag kan det finnas möjlighet att åka och hälsa på, prata med någon av fritidsledarna så hjälper de till med detta! Läs mer här.

Skribent: Malin Braun
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2018-2019

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: This is a mailto link