Hoppa till sidans innehåll

Fullsatt ridhus när Kittel kom till Djursholm!

12 FEB 2018 17:27
Det var verkligen en dag i dressyrens tecken när Inspirationsdag för Unga Ryttare och Patrik Kittel Dressage Tour kom till ett fullsatt ridhus. Stort tack till ridskolan och alla klubbmedlemmar som gjorde detta möjligt. Klicka för referat och bilder
  • Uppdaterad: 12 FEB 2018 17:29

Ett stort TACK till alla er som på olika sätt bidragit till att Patrik Kittel dressage tour -Stockholm blev en fantastisk eftermiddag hos oss på Djursholms Ridklubb.

Vi som har arbetat med detta från klubben under en tid är väldigt glada och stolta över att vi lyckades genomföra den här dagen ihop! Det är första gången vi ordnar ett så här stort event på vår nya anläggning, och fler lär det bli...Tusen tack alla som hjälpt till med förberedelserna och på plats, det är många ideella krafter som gjort detta möjligt! Vi hoppas förstås att alla besökare och publik hade en härlig eftermiddag hos oss. Vi har väldigt mycket bildmaterial från clinicen och på alla ekipage som vi återkommer med, hoppas att ni kan ha lite tålamod.

Läs gärna nedan referat så länge:

https://www.hippson.se/artikelarkivet/dressyr/patrik-kittel-tipsade-pa-medelsvar-niva.htm

http://www.ridsport.se/Tavling/Dressyr/Nyheter/2018/02/FullsattnarKittelkomtillridskolan/

Foton finns bl.a här: https://www.facebook.com/svenskaridsportforbundet/photos/?tab=album&album_id=1600152090077779

Skribent: Anders Sancho
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2018-2019

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: This is a mailto link