Klubbnyheter - Djursholms RK - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Klubbnyheter


Nu kan du kolla in schemat för att se vilka ridlärare som håller vilka lektioner.
 
 
Nu är höstens schema presenterat och alla elever har fått sina fakturor.
 
I helgen gick finalen av ponnyallsvenskan division 3 i hoppning hos Rastaborgs ridklubb. DRK representerades av Nathalie Reyes/Breeze, Ulrika Norman/Torsten, Fia Nordenadler/Toppen, Tess Kotsinas/GT och Hedda Gummesson/Cooky.
 
Elever (eller målsman till elever under 18) som önskar tävla under 2018-2019 välkomnas till informationsmöte. Närvaro är obligatorisk.
 
I helgen var det dags för avgörandet om vem som skulle bli lektionsmästare i hoppning på ponny. En underbart solig dag bjöd på fina ritter och placeringar.
 

Nytt nyhetsbrev!

(2018-05-27 15:28)
Läs om allt nytt som hänt hos DRK och ridskolan i det senaste nyhetsbrevet.
 
Djursholms Ridklubb söker Fritidsledare till barn- och ungdomsverksamheten.
 
Strömsholmsresan närmar sig! De som står uppskrivna på listan på fritidsledarnas anslagstavla i stallet har fått plats på resan. För att behålla din plats måste du betala samt lämna in intyg påskrivet av målsman senast torsdag 31/5.
 
Nästa vecka börjar ridskolan att planera grupperna för höstens ridning. Därför vill de att alla elever som har önskemål för höstens ridning meddelar kontoret det snarast.
 
I helgen var det finaldags för laget i dressyrallsvenskan div 3 på Vallentuna Ridklubb. Djursholms Ridklubb hade ett stort gäng på plats med såväl deltagare som värdefulla medhjälpare och supporters.
 
Information till medlem i Djursholms Ridklubb om behandling av personuppgifter
 

Hemsidan utvecklas!

(2018-05-19 21:47)
Nu blir det lättare att hitta informationen om ridskoleverksamheten - sidan öppnas nu i en ny flik/nytt fönster där du får bättre överblick över informationen!
 
Nu kan du stötta Djursholms Ridklubb varje gång du bokar hotell, flygbiljetter eller handlar på nätet. Varje köp från dessa ger riktiga pengar tillbaka som du och vår kära förening får dela på. Inget blir dyrare för dig som handlar!
 
Ibland händer det tyvärr att ridskolans hästar skadar sig eller blir sjuka, för att de ska få chans att bli friska och/eller återhämta sig kan de därför få åka till Pytt Hambergs stall.
 

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2018-2019

Facebook

 

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: drk@telia.com