Hoppa till sidans innehåll

Klubbnyheter


Helgen 8-9:e september har det varit nationella hopptävlingar på Gagnef Ridklubb.
 
Igår var ett härligt gäng klubbkamrater på Fågelbro Ridklubb då det var dags för omgång 1 av Ponnyallsvenskan division 2 dressyr!
 

Allsvenskan är igång

(2018-09-05 07:05)
I helgen var det första omgången för flera av Djursholms Ridklubbs lag och säsongen började ju riktigt bra för hopplaget som deltog i första omgången av div 4 för häst som du kan läsa om här bland nyheterna!
 
Under söndagen den 2:a september avgjordes den första omgången i allsvenskan division 4 i hoppningens för stor häst. Tävlingen genomfördes hos Roslagens rid & körklubb där DRK:s lag tog hem vinsten!
 
Vi är så glada att vi kan presentera klubbens nya fritidsledare: Marie Andell och Elvira Sander!
 
Nu kan du kolla in schemat för att se vilka ridlärare som håller vilka lektioner.
 
 
Nu är höstens schema presenterat och alla elever har fått sina fakturor.
 
I helgen gick finalen av ponnyallsvenskan division 3 i hoppning hos Rastaborgs ridklubb. DRK representerades av Nathalie Reyes/Breeze, Ulrika Norman/Torsten, Fia Nordenadler/Toppen, Tess Kotsinas/GT och Hedda Gummesson/Cooky.
 
Elever (eller målsman till elever under 18) som önskar tävla under 2018-2019 välkomnas till informationsmöte. Närvaro är obligatorisk.
 
I helgen var det dags för avgörandet om vem som skulle bli lektionsmästare i hoppning på ponny. En underbart solig dag bjöd på fina ritter och placeringar.
 

Nytt nyhetsbrev!

(2018-05-27 15:28)
Läs om allt nytt som hänt hos DRK och ridskolan i det senaste nyhetsbrevet.
 
Djursholms Ridklubb söker Fritidsledare till barn- och ungdomsverksamheten.
 
Strömsholmsresan närmar sig! De som står uppskrivna på listan på fritidsledarnas anslagstavla i stallet har fått plats på resan. För att behålla din plats måste du betala samt lämna in intyg påskrivet av målsman senast torsdag 31/5.
 
Nästa vecka börjar ridskolan att planera grupperna för höstens ridning. Därför vill de att alla elever som har önskemål för höstens ridning meddelar kontoret det snarast.
 
12345

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2018-2019

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: drk@telia.com