Hoppa till sidans innehåll

Valberedning & Styrelsearbete


Valberedningen i DRK ansvarar för att inför varje årsmöte rekrytera nya krafter till styrelsen.

Vill du vara med och leda och utveckla Djursholms Ridklubb? Det är ett roligt och engagerande uppdrag i en mycket spännande fas i klubbens utveckling. Parallellt med att utveckla verksamheten i den nya fina anläggningen är det stort fokus på värdegrundsarbetet, tävlingsverksamheten och gemensakapen i klubben. Utöver styrelsearbete finns möjligheter att engagera sig i någon av de projektgrupper som är underställda styrelsen och som jobbar med såväl löpande arbete som utveckling. Läs mer om de olika projekt- och arbetsgrupperna här

Vill du ta del och kanske inspireras av det arbete som gjorts tidigare år hittar du verksamhetsberättelser från de olika funktionerna här.

Känner du att detta vore något för dig och kan tänka dig att engagera dig i ridklubbens styrelse eller i någon av projektgrupperna? Eller vill du nominera någon medlem? Kontakta då någon i Valberedningen för Djursholms Ridklubb senast den 15 november. Tack!

Sammankallande:
Mia Thelander

Ledamöter:
Isabel Sundewall, Anna Isoz och Louise Andrae  

Uppdaterad: 14 JUN 2018 07:00

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2019-2020

Klubbkläder

 

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link