Hoppa till sidans innehåll

Enkät 2018


Än en gång stort tack till alla som svarade på enkäten. Det är ett mycket bra resultat som vi alla ska vara stolta över.

Baserat på resultatet så har vi startat ett antal arbetsgrupper för att förbättra oss ytterligare (här kan du läsa lite kort om enkäten och undergrupperna). En kalender för hösten kommer att kommuniceras i juni via hemsidan, anslagstavla och Facebook. Kalendern innehåller medlemsaktiviteter, utbildningar, Usek-aktiviteter och tävlingar. Kommentarer och svar gällande ridskolan kan ni läsa nedan.

Hemsidan har fått en översyn och vi kommer att uppdatera där detta behövs. Vi kommer självklart också fortsätta arbeta med bemötande och attityd enligt våra värderingar.

I enkäten framkom en del önskemål och synpunkter om ridskolans verksamhet och här kan du läsa svar på frågeställningar som kom från fler respondenter:

Kan man göra grupperna mindre?

Om vi är färre i grupperna så ökar priset. Dock finns eventuellt möjlighet att skapa någon grupp med färre elever. Detta ses över.

En del hästar påverkar en hel lektion

Under hela byggtiden var målet att förändra så lite som möjligt. Nu har en del nya hästar och ponnyer köpts in. Det tar tid att få allt på plats. Vi eftersträvar alltid fina, sympatiska, lättridna och utbildade hästar. Vi vet att vi har haft en del krångliga hästar.

Kommer det finnas hoppgrupper eller helt hoppfria grupper? Måste man rida i vanlig grupp för att rida hopp- eller dressyrgrupp?

I nuläget är det inte tänkt att starta ny hoppgrupp. Vi vill gärna starta hoppfria grupper som ändå rider ut och har markarbete. Meddela kontoret om intresse finns. Vi vill gärna att elever rider i vanlig grupp för att få allsidig utbildning, uteritt mm. Vi har ibland frångått det med dressyrgrupperna.

Ibland känns det som man stör när man kommer till kontoret

Kontoret har öppet vardagar 15-18 och lördagar 10-14. Vi sitter där även andra tider för att sköta kontorsarbete. Självklart svarar och ställer vi upp så mycket vi kan, men ibland kan vi vara mitt uppe i andra arbeten.

Uppdaterad: 14 JUN 2018 07:02 Skribent: Malin Braun
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link