Hoppa till sidans innehåll

Fysträning för ungdomar


Nu startar vi fysträning!

Ridning är en krävande sport vad gäller bl a styrka, kondition och balans. Därför vill vi nu erbjuda fysträning som komplement. Vi kommer att köra ett test nu under våren och om detta faller väl ut fortsätter vi under hösten.

Målgrupp: Ni som är över 12 år och går i dressyr- och/eller hoppgrupp

Upplägg: Lättare styrke-, konditions- och balansträning en gång i veckan i en grupp om 10. Upplägget kommer att anpassas till gruppen och bygga på en kul träning. Tränaren tränar friidrott flera gånger i veckan för DSK och tränar barn inom DSK idag (DSK, Danderyds Friidrotts klubb).

Datum: Måndagar kl 16-17 med start 18 mars givet att det är minst 6 personer anmälda.

  • 18, 25 mars
  • 1, 8, 29 april
  • 6, 13, 20, 27 maj
  • 3 juni

Plats: Utegymet i Altorp. Samling på parkeringen vid Altorps station. Kl 16 går gruppen i samlad trupp till utegymet. Kl 17 lämnas barnen/ungdomarna på parkeringen. Föräldrar ansvarar för hämtning eller att barnen/ungdomarna tar sig hem själva.

Kostnad: 500kr för 10 gånger. Ingen återbetalning om man inte kan komma. Om träningen ställs in erbjuds ett annat tillfälle.

Utrustning: Träningskläder efter väder. Ta med sitt-/liggunderlag för övningar på marken.

Anmälan och frågor: Anmälan endast via email till This is a mailto link senast den 13 mars. Vi kan vara max 10 personer så vi tillämpar ”först till kvarn”. 14 mars går mail med detaljer ut till de som anmält sig.

Uppdaterad: 18 FEB 2019 08:48 Skribent: Malin Braun
Epost: This is a mailto link

Megafonen

Nu finns anmälningslistor till den interna hopptävlingen Silverhästen på anslagstavlan. Glöm inte att även anmäla i TDB!

Ridschema 2018-2019

Klubbkläder

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 087551531
E-post: This is a mailto link