Hoppa till sidans innehåll

Fritid i stallet


Parallellt med ridundervisningen erbjuder ridklubben i samråd med ridskolan den mycket populära avsuttna verksamheten, eller ”Fritid i Stallet” som den populärt kallas. Alla som rider i ridskoleverksamheten har rätt att delta i verksamheten. Läs mer om vad som händer i höst här.

Med stort fokus på säkerhet och med hästen i centrum genomförs teorilektioner, skötarkurser och mängder av andra aktiviteter. Framförallt är våra duktiga fritidsledare ett vuxenstöd, som utvecklar barnens och ungdomarnas mognad i stallet. Följ våra fritidsledare på Instagram (fritidsledarna_drk), där finns alltid aktuell information.

Fritidsledarna ansvarar även för skåputhyrning och skötarsystemet. Är du intresserad av att bli skötare på en häst eller ponny? Det är både kul och lärorikt, men man behöver vara minst 10 år gammal, gå minst i J1 och ha gått vår skötarkurs. Kurser anordnas varje termin och anslås på fritidsledarans Instagram och anslagstavla i stallet.

Verksamheten leds av Mia, Michelle och Louise. De finns på plats måndag - fredag 13-18 och lördag 10-15 (avvikelser kan förekomma). Under skolloven gör verksamheten uppehåll.

     
Mia Nordenadler   Michelle van de Velde   Louise Andrae
Uppdaterad: 23 MAR 2018 11:52

Postadress:
Djursholms RK - Ridsport
Gärdestorp
18262 Djursholm

Kontakt:
Tel: 08-7551531
E-post: This is a mailto link