Hoppa till sidans innehåll

Tävlingsledare utsedd!

30 MAJ 2018 06:49
Jenny Frelin har tagit sig an den viktiga rollen som tävlingsledare för Elitdressyren! Nu kan du läsa en liten presentation om henne.
  • Uppdaterad: 31 MAJ 2018 07:03

Jag heter Jenny Frelin och har fått äran att vara tävlingsledare när Djursholms Ridklubb återupptar den fina traditionen att ha Stockholm bästa elittävling i dressyr.

Jag började själv rida på ridskolan i mitten av 90-talet och minns så väl när man var funktionär de första åren på Eliten och fick se min idol Jan Brink rida. Vilken lyx!

Jag har varit allt från dörröppnare, uppstallningsvakt och skrivare.

Nu för tiden är jag ordförande i Stäketryttarnas Hästsportförening där jag också har min häst, ett 3-årigt sto efter Blue Hors First Choice- Martini-Pontus. Som ni ser så har jag inte släppt koppling till Jan Brink 😊, som jag hoppas själv kunna starta på Elittävlingen om några år.

Jag är utbildad dressyröverdomare och sitter i tävlingssektionen i Stockholms läns ridsportförbund. I höst ska jag påbörja min dressyrdomarutbildning så om jag inte får rida min egna häst här om några år så kanske jag kan döma.

Jag är en dressyrnörd som älskar sporten och har varit på ett flertal VM, EM, SM och världscupkval och finaler. Men jag tycker det är lika kul att se Allsvenskan div 3 på ponny som en perfekt utförd kür av Isabell Werth.

Stolt och lite nervös är väl känslorna jag har nu, men jag är säker på att vi tillsammans kan göra detta till den bästa Elittävling vi har haft.

På bilden är det jag och Bounty som jag tävlade när jag red på ridskolan och då var hon 7 år. Idag är hon en pigg och glad 28 åring.

Skribent: Malin Braun
Epost: This is a mailto link

Vill du synas här? Läs om Elitdressyrens sponsorpaket!